Închide meniul

Florin Bratu, întrebat în Cipru de Gigi Becali: „Le-am spus că e un patron pretenţios!” Ce spune despre Elias Charalambous

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 21:21

Florin Bratu, întrebat în Cipru de Gigi Becali: „Le-am spus că e un patron pretenţios! Ce spune despre Elias Charalambous

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Bratu a fost întrebat în Cipru despre Gigi Becali. Antrenorul de la Karmiotissa susţine că imediat cum Elias Charalmbous a fost numit antrenor la FCSB, jurnaliştii au fost extrem de curioşi de modul în care se implică latifundiarul din Pipera la echipa pe care o deţine. Florin Bratu le-a dat un răspuns clar, şi a declarat că patronul roş-albaştrilor este extrem de pretenţios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a fost numit antrenor la FCSB, după plecarea lui Leo Strizu. Cipriotul este ajutat de Mihai Pintilii, în vederea pregătirii echipei.

Florin Bratu, întrebat în Cipru de Gigi Becali

Florin Bratu a dezvăluit că ciprioţii şi-au pus un semn de întrebare, în privinţa lui Gigi Becali, după ce Elias Charalambous a fost numit antrenor la FCSB. Aceştia l-au întrebat pe tehnicianul român dacă Charalambous este cu adevărat tehnicianul roş-albaştrilor.

De asemenea, Bratu a mai declarat că Elias Charalmbous a fost aproape de a prelua o echipă naţională din Cipru, fiind un antrenor extrem de apreciat în ţara sa.

„M-au întrebat încontinuu, pentru că a apărut în presă. M-au întrebat ce părere am, cum e acolo, în ce calitate s-a dus. În calitate de antrenor, în ce calitate să se ducă? (n.r. – râde)

Reclamă

Să știți că Chalarambous e foarte respectat aici și cineva din federația lor îl voia la loturile naționale. E un antrenor priceput, cu cotă bună în Cipru, dar știm foarte bine, sper că la FCSB să reușească să crească echipa, împreună cu Pintilii.

Eu de unde să știu ce e la FCSB? Le-am spus că au un patron pretențios. Le-am zis că e un patron care vrea să câștige campionatul. Nu puteam să le spun eu de FCSB, sau unde se duce Charalambous, că nu știu eu adevărul. Am fost eu la antrenamente să știu cine le face? Eu știu că Elias Charalambous figurează antrenor principal, nu e problema mea de restul”, a declarat Florin Bratu, conform digisport.ro.

„Vă este frică de criticile patronului?”. Reacţia lui Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB 1-1

„Vă este frică de criticile patronului?”, a fost întrebat Elias Charalambous la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a avut o reacţie imediată.

Reclamă 4 / 0/3

Continuă să existe semne de întrebare despre rolul pe care îl are cipriotul la echipă. Elias Charalambous a venit la conferinţa de presă şi a ţinut să afirme că nu se teme de o reacţie nervoasă a lui Gigi Becali.

„(Vă este frică de criticile patronului?) Frică? Niciodată nu îmi este teamă. Sunt aici să îmi fac treaba. Nu vreau să vorbesc despre ceva care nu are legătură cu munca mea. Eu sunt aici să antrenez jucătorii, în fiecare zi. Nu vreau să vorbesc despre alte lucruri. Sunt aici pentru a-mi antrena jucătorii… nimic mai mult, nimic mai puţin!

În toate echipele din lume… am jucat la echipe mari în cariera mea, am antrenat echipe mari. Peste tot este la fel! Dacă vei câştiga, eşti cel mai bun, dacă pierzi, eşti cel mai slab. Nu se întâmplă asta doar în România, ci peste tot. Trebuie să fii atent, să faci lucrurile cât mai bine şi asta e tot. Nu trebuie să îţi pese de restul. Cu ajutorul lui Dumnezeu… suntem profesionişti, suntem de mulţi ani în fotbal. Ştim, este normal! Singurul lucru important pentru staff, pentru jucătorii mei, este să fim concentraţi la antrenamente, atât!„, a declarat Elias Charalambous după meciul din Gruia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și