Închide meniul

„Vă este frică de criticile patronului?”. Reacţia lui Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Am antrenat echipe mari! Peste tot este la fel”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 0:31

„Vă este frică de criticile patronului?. Reacţia lui Elias Charalambous, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Am antrenat echipe mari! Peste tot este la fel

"Vă este frică de criticile patronului?". Reacţia lui Elias Charalambous

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

„Vă este frică de criticile patronului?”, a fost întrebat Elias Charalambous la finalul derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a avut o reacţie imediată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în Gruia şi a ratat şansa de a o depăşi pe echipa lui Dan Petrescu. Rămâne la cinci puncte distanţă de liderul campionatului României.

„Vă este frică de criticile patronului?”. Reacţia lui Elias Charalambous

Continuă să existe semne de întrebare despre rolul pe care îl are cipriotul la echipă. Elias Charalambous a venit la conferinţa de presă şi a ţinut să afirme că nu se teme de o reacţie nervoasă a lui Gigi Becali.

(Vă este frică de criticile patronului?) Frică? Niciodată nu îmi este teamă. Sunt aici să îmi fac treaba. Nu vreau să vorbesc despre ceva care nu are legătură cu munca mea. Eu sunt aici să antrenez jucătorii, în fiecare zi. Nu vreau să vorbesc despre alte lucruri. Sunt aici pentru a-mi antrena jucătorii… nimic mai mult, nimic mai puţin!

În toate echipele din lume… am jucat la echipe mari în cariera mea, am antrenat echipe mari. Peste tot este la fel! Dacă vei câştiga, eşti cel mai bun, dacă pierzi, eşti cel mai slab. Nu se întâmplă asta doar în România, ci peste tot. Trebuie să fii atent, să faci lucrurile cât mai bine şi asta e tot. Nu trebuie să îţi pese de restul. Cu ajutorul lui Dumnezeu… suntem profesionişti, suntem de mulţi ani în fotbal. Ştim, este normal! Singurul lucru important pentru staff, pentru jucătorii mei, este să fim concentraţi la antrenamente, atât!„, a declarat Elias Charalambous după meciul din Gruia.

Reclamă

FCSB a început slab meciul şi a primit gol în minutul 19, de la Daniel Bîrligea. Florinel Coman i-a salvat pe roş-albaştri pe final, după ce a a executat perfect o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Billel Omrani îi putea strica de tot seara lui Dan Petrescu, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj şi FCSB s-au încurcat reciproc. Ardelenii păstrează un punct avans faţă de roş-albaştri, dar nu au mai rămas aproape de Farul.

1. Farul Constanţa – 39 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

2. CFR Cluj – 35 de puncte

3. FCSB – 34 de puncte

4. Universitatea Craiova – 29 de puncte

5. Rapid Bucureşti – 28 de puncte

6. Sepsi 21 de puncte

Pentru CFR Cluj urmează un nou meci acasă, cu Sepsi. FCSB va juca pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi.

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauză

FCSB a făcut două schimbări surprinzătoare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, roș-albaștrii fiind conduși cu scorul de 0-1, după golul marcat de Daniel Bîrligea! Pentru FCSB, meciul din această seară este unul de maximă importanță, având în vedere că, cu o victorie, ar urca pe locul 2.

Reclamă

După 45 de minute de joc în Gruia, Elias Charalambous i-a schimbat pe Adrian Șut și David Miculescu cu Andrei Cordea și Joyskim Dawa. Astfel, Iulian Cristea, care a început meciul ca fundaș central, a fost avansat la mijlocul terenului.

Cum au arătat echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și