Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Cernat, semnal de alarmă pentru FCSB. Mesaj incredibil pentru liderul Ligii 1: „Campionatul nu este terminat”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 21:37

Reclamă
Florin Cernat, semnal de alarmă pentru FCSB. Mesaj incredibil pentru liderul Ligii 1: Campionatul nu este terminat”

Florin Cernat, semnal de alarmă pentru FCSB

Florin Cernat / Antena Sport

Florin Cernat, semnal de alarmă pentru FCSB. Fostul internațional a vorbit despre situația clasamentului din Liga 1, dar și despre lotul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, echipa patronată de Gigi Becali se află pe primul loc în Liga 1, cu 44 de puncte după cele 21 de etape. „Roș-albaștrii” au un avantaj considerabil față de locul al 2-lea, care este ocupat de CFR Cluj. Este vorba despre un avans de 8 puncte.

Florin Cernat, semnal de alarmă pentru FCSB. Mesajul fostului dinamovist

Florin Cernat, în prezent ajuns la 43 de ani, a spus că, în ciuda avantajului, FCSB nu ar trebui să se gândească la faptul că titlul este ca și câștigat. Acesta a menționat faptul că mai sunt multe meciuri de jucat și că vicecampioana trebuie să își mențină forma. De asemenea, fostul dinamovist a vorbit și despre o posibilă plecare a lui Florinel Coman.

„FCSB are un mic avantaj, dar campionatul nu este terminat. Mai sunt multe puncte în joc, pentru toate echipele din prima ligă. Este bine pentru noi, vin oferte pentru jucători de la noi din campionat.

Depinde doar de ei, de seriozitatea lor, de jocurile lor și de cum vor evolua. Au și acest turneu final, le crește foarte mult cota. Nu pot să spun dacă Coman ar trebui să plece acum. Cei de la club știu ce este mai bine”, a spus Florin Cernat, în exclusivitate pentru As.ro.

Reclamă

Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman. Mesajul fostului jucător de la FCSB

Fostul atacant, ajuns acum la 39 de ani, a analizat parcursul echipei lui Gigi Becali din acest sezon. Surdu este de părere că FCSB trebuie să își mențină evoluțiile bune pentru a putea câștiga fără probleme titlul de campioană a Ligii 1.

Totodată, acesta a vorbit și despre posibilele plecări ale lui Florinel Coman și Darius Olaru. În cazul lui „Mbappe”, Romeo Surdu a menționat că acesta ar putea pleca din această iarnă de la FCSB, pentru că se află într-o formă senzațională.

„FCSB a fost lider și anul trecut, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla. Anul acesta mi se pare că lucrurile merg astfel, vorbesc ca și grup. Se vede deja asta. Lotul pe care îl au este numeros și foarte bun. Nu are ce să strice Gigi Becali, dânsul a învățat din experiențe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu înțeleg de ce antrenorii nu ar lucra cu Gigi Becali. Niciun antrenor, cu licență, nu poate rata un club ca FCSB. Vorbim despre un club care a fost la cel mai înalt nivel mereu, în România.

Cu siguranță se vorbește despre transferuri (n.r. plecările lui Coman și Olaru). Nu cred că FCSB va fi slăbită, au un lot numeros, iar ceilalți jucători pot intra în primul 11.

Coman este în formă, se vede pe el acest lucru. Se vede că este pregătit, se vede prin explozia pe care o are, prin condiția fizică. Din punctul meu de vedere, în cazul în care are o ofertă foarte bună, Florinel Coman poate pleca acum. Așteptarea asta ar putea să îi dăuneze”, a spus Romeo Surdu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și