Închide meniul
EXCLUSIV

Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman. Mesaj despre un posibil transfer: „Poate pleca de acum”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 20:29

Reclamă
Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman. Mesaj despre un posibil transfer: Poate pleca de acum”

Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman

Romeo Surdu / Antena Sport

Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre jucătorul de la echipa lui Gigi Becali, care este într-o formă senzațională, în actualul sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” a impresionat pe toată lumea în acest sezon. Jucătorul vicecampioanei a jucat în 23 de partide pentru FCSB, în toate competițiile, în care a reușit să marcheze de 10 ori și să ofere 9 pase decisive.

Romeo Surdu, sfat incredibil pentru Florinel Coman. Mesajul fostului jucător de la FCSB

Fostul atacant, ajuns acum la 39 de ani, a analizat parcursul echipei lui Gigi Becali din acest sezon. Surdu este de părere că FCSB trebuie să își mențină evoluțiile bune pentru a putea câștiga fără probleme titlul de campioană a Ligii 1.

Totodată, acesta a vorbit și despre posibilele plecări ale lui Florinel Coman și Darius Olaru. În cazul lui „Mbappe”, Romeo Surdu a menționat că acesta ar putea pleca din această iarnă de la FCSB, pentru că se află într-o formă senzațională.

„FCSB a fost lider și anul trecut, așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla. Anul acesta mi se pare că lucrurile merg astfel, vorbesc ca și grup. Se vede deja asta. Lotul pe care îl au este numeros și foarte bun. Nu are ce să strice Gigi Becali, dânsul a învățat din experiențe.

Reclamă

Nu înțeleg de ce antrenorii nu ar lucra cu Gigi Becali. Niciun antrenor, cu licență, nu poate rata un club ca FCSB. Vorbim despre un club care a fost la cel mai înalt nivel mereu, în România.

Cu siguranță se vorbește despre transferuri (n.r. plecările lui Coman și Olaru). Nu cred că FCSB va fi slăbită, au un lot numeros, iar ceilalți jucători pot intra în primul 11.

Coman este în formă, se vede pe el acest lucru. Se vede că este pregătit, se vede prin explozia pe care o are, prin condiția fizică. Din punctul meu de vedere, în cazul în care are o ofertă foarte bună, Florinel Coman poate pleca acum. Așteptarea asta ar putea să îi dăuneze”, a spus Romeo Surdu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatele de top unde Florinel Coman poate să „rupă” porţile

Boban Nikolov a vorbit despre viitorul lui Florinel Coman. Acesta poate pleca oricând pentru suma de 5.000.000 de euero, cât este clauza de reziliere. Nikolov a spus că „Mbappe” e cu gândul, în acest moment, doar la câştigarea titlului cu FCSB şi la Campionatul European.

„Eu stau şi cu Coman, e fratele meu mai mic. Sper să câştige campionatul pentru că au un lot valoros, cu jucători foarte buni. Toţi au fost colegii mei şi cu toţi am o relaţie bună. M-aş bucura pentru ei să câştige titlul. Aşteaptă fanii mai demult. Eu cred că e anul lor.

Au jucători foarte valoroşi: Coman şi Olaru, Şut sau Tavi. Când e ziua lor bună, nu are cine să îi oprească. Să sperăm că al nostru Coman să aibă zile bune pentru că nimeni nu poate să-l oprească. Când am venit aici, el a fost în perioada foarte proastă. Poate l-am ajutat şi eu cu sfat sau două. S-a ridicat şi acum e cel mai bun din România.

Vrea să ia titlul, e şi EURO acum. Acum, oricând poate să plece, asta depinde de el. E şi aici bine pentru el. E un om important pentru echipă, îl iubeşte toată lumea. Eu îl văd în primele 5 campionatele. Are toate calităţile, şi viteză. Cred că i-ar prinde bine Germania sau Spania. Secretul revenirii lui Coman a fost de la cap”, a spus Boban Nikolov în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 17:00, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și