Închide meniul

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1: „Un număr 9 cum era în timpurile vechi”

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 17:06

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1: „Un număr 9 cum era în timpurile vechi

Mihai Costea nu exclude revenirea în Liga 1

Florin Costea, alături de Mihai Costea şi Cristi Tănase / Profimedia Images

  • Andrea Compagno e cotat la 1.4 milioane de euro
  • Costea a fost cotat la 4 milioane de euro

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1. Fostul golgheter al campionatului susţine că Andrea Compagno, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro, poate ajunge la un campionat mare din Vest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno are 14 goluri înscrise în 23 de meciuri în Liga 1, în acest sezon. El e cotat la 1.4 milioane de euro. În 2009, Costea avea o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1

„Compagno? Foarte bun! Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un 9 autentic, un număr 9 cum era în timpurile vechi. Foarte bun! Craiova a pierdut foarte mult prin plecarea lui.

Reclamă

Cu el ar fi fost probabil în play-off sau în apropierea play-off-ului. S-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri și probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos. Am înțeles că acum are niște probleme.

Da, îl văd plecând în Vest, de ce nu? Dacă va avea evoluții la fel de bune în continuare, va ieși golgheterul campionatului, de ce nu? De la Steaua (n.r – FCSB) se vinde bine. Îmi mai place foarte mult și Alibec, dar nu prea urmăresc campionatul. Mă uit mai mult la meciurile Craiovei”, a spus Florin Costea, citat de sport.ro.

Reclamă

Presa din Italia, la picioarele lui Andrea Compagno

Presa din Italia îl laudă la scenă deschisă pe Andrea Compagno, atacantul care a făcut furori la FCSB în acest sezon. Vârful italian se clasează peste Ciro Immobile şi Mario Balotelli, într-un calsament select.

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB în luna septembrie, de la FC U Craiova 1948. Gigi Becali „a spart banca” pentru vârful italian, plătind în schimbul său suma de 1.5 milioane de euro. Patronul roş-albaştrilor nu a fost dezamăgit, atacantul devenind principalul marcator al echipei.

Jurnaliştii italieni au descoperit faptul că Andrea Compagno este jucătorul italian cu cele mai multe goluri marcate în 2022, peste Ciro Immobile. Atacantul de la FCSB a reuşit să marcheze 25 de goluri pe parcursul anului, cu două reuşite peste vârful lui Lazio.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului