Închide meniul

Presa din Italia, la picioarele lui Andrea Compagno! Atacantul de la FCSB, peste Ciro Immobile şi Mario Balotelli

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 9:02 / Actualizat: 28 decembrie 2022, 14:13

Presa din Italia, la picioarele lui Andrea Compagno! Atacantul de la FCSB, peste Ciro Immobile şi Mario Balotelli

Andrea Compagno şi-a regăsit pofta de gol! Golgheterul Ligii 1 a marcat în derby-ul FCSB - Farul

Andrea Compagno, bucuros după un gol marcat pentru FCSB / Hepta

Presa din Italia îl laudă la scenă deschisă pe Andrea Compagno, atacantul care a făcut furori la FCSB în acest sezon. Vârful italian se clasează peste Ciro Immobile şi Mario Balotelli, într-un calsament select.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB în luna septembrie, de la FC U Craiova 1948. Gigi Becali „a spart banca” pentru vârful italian, plătind în schimbul său suma de 1.5 milioane de euro. Patronul roş-albaştrilor nu a fost dezamăgit, atacantul devenind principalul marcator al echipei.

Presa din Italia, la picioarele lui Andrea Compagno

Jurnaliştii italieni au descoperit faptul că Andrea Compagno este jucătorul italian cu cele mai multe goluri marcate în 2022, peste Ciro Immobile. Atacantul de la FCSB a reuşit să marcheze 25 de goluri pe parcursul anului, cu două reuşite peste vârful lui Lazio.

Totodată, Compagno se clasează şi peste un alt atacant de renume din fotbalul italian, Mario Balotelli. Vârful care evoluează la Sion a marcat, pe parcursul întregului an, 16 goluri. Italienii au acordat un titlu colosal articolului în care tratează subiectul principalului marcator din 2022: „Compagno este cel mai bun bomber italian!”.

„Cine este atacantul care a macat cel mai mult din luna ianuarie? Cel mai bun marcator este Andrea Compagno, vârful de lance al celor de la FCSB (actualul nume al celor de la Steaua Bucureţti), care conduce în faţa lui Ciro Immobile, de la Lazio. Mario Balotelli încheie podiumul, cu 16 reuşite la Sion şi Adana Demirspor. „, scriu italienii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Andrea Compagno, lăudat de un fost coleg din Liga 1: „Exemplu că poți reuși!”

Andrea Compagno, atacantul de la FCSB, a fost ovaționat în presa din Italia de către un fost coechipier din Liga 1. Lorenzo Paramatti, fost coleg cu vârful roș-albaștrilor, a avut doar cuvinte de laudă pentru prestațiile acestuia de la echipa lui Leo Strizu.

Lorenzo Paramatti, fundașul de la FC U Craiova 1948, a oferit un interviu în presa din Italia, unde vorbește despre cariera sa din România. Italianul a oferit declarații și despre Andrea Compagno, alături de care a promovat în Liga 1, cu trupa lui Adrian Mititelu.

Paramatti susține că atât el, cât și vârful de la FCSB sunt exemple că se poate reuși dacă ai ambiția necesară. Mai mult decât atât, fundașul susține că Andrea Compagno se descurcă excelent la trupa lui Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

Să ajungi într-un loc nou este dificil, inclusiv în ceea ce privește limba sau mâncarea. Am avut noroc că l-am găsit pe Nicolo Napoli antrenor și pe Andrea Compagno în vestiar. Ei m-au ajutat să mă integrez. Datorită prezenței italienilor am intrat bine în grup. Acum nu mă mai simt străin.

La fel ca mine, Compagno a intrat în echipă și a avut rezultate. Împreună am câștigat campionatul în liga secundă și am readus Craiova în elită după 10 ani, un obiectiv pe care îl aștepta toată lumea. Acum, el e la FCSB, se descurcă bine. Aș spune că eu și el suntem exemplele faptului că, dacă îndrăznești și părăsești zona de confort, poți reuși.

Prima mea experiență în străinătate a fost la Poli Timișoara, în Liga 2. Foarte frumos! A fost prima dată când am părăsit Italia. M-au desemnat căpitan imediat după ce am ajuns. Obiectivul era evitarea retrogradării, iar în ianuarie au schimbat practic tot lotul. Cu mine mai era un italian, Sergio Uyi. A fost o experiență care m-a format, m-a ajutat să fiu văzut și cunoscut”, a declarat Lorezno Paramatti, pentru tuttomercatoweb.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și