Închide meniul

Florin Costea, ca la Hollywood! Are stea la baza FCU Craiova și vrea să se retragă într-un meci oficial: „Ar fi o onoare”

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 19:56

Reclamă
Florin Costea, ca la Hollywood! Are stea la baza FCU Craiova și vrea să se retragă într-un meci oficial: Ar fi o onoare”

Florin Costea, ca la Hollywood

Colaj cu Florin Costea, din interviul pentru FCU Craiova / FCUtv

Florin Costea, ca la Hollywood! Fostul atacant al oltenilor, care a fost adus de Adrian Mititelu în staff-ul echipei, a oferit un interviu de senzație, publicat de FCU Craiova pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, patronul oltenilor a decis să îl facă pe Florin Costea noul director sportiv al clubului. Omul care „rupea” porțile în Liga 1 și-a dezvăluit acum obiectivele și a vorbit despre noua sa poziție.

Florin Costea, ca la Hollywood. Vrea să câștige Cupa României

Înainte de startul interviului cu Florin Costea, oficialii de la FCU Craiova au arătat steaua pe care fostul atacant o are la baza echipei, asemenea vedetelor de la Hollywood. Pe aceasta sunt notate perioadele în care fostul golgheter a jucat pentru echipa din Bănie.

Fostul atacant al echipei din Bănie i-a mulțumit lui Adrian Mititelu pentru oportunitatea pe care i-a oferit-o. Totodată, Florin Costea a spus că și-ar dori să câștige Cupa României și, în viitor, titlul de campion cu FCU Craiova.

„Vreau să îi mulțumesc lui Nea Adi (n.r. Adrian Mititelu), mi-a dat șansa de a reveni în club. Sper să avem rezultate cât mai bune. M-am întors acasă, aici m-am format ca jucător. Încă odată, îi mulțumesc!

Reclamă

Mi-a oferit această oportunitate de a mă întoarce în fotbal. Este un nou început pentru mine. Sper să am rezultate cât mai bune. Prin puțina experiență pe care am acumulat-o, sper să ajut echipa. Nu știu dacă duc să joc, dar mă mențin în formă.

Nu am avut un meci de retragere, am mai jucat. Vom vedea dacă voi intra în teren, voi discuta și cu Nea Adi, ar fi o onoare să joc pentru FCU Craiova într-un meci oficial. Poate pe finalul campionatului, atunci când nu vor mai conta punctele. Din punct de vedere fizic chiar stau bine!

Sper să câștigăm Cupa României, este primul meu obiectiv în această funcție. Matematic mai sunt șanse să intrăm în play-off, e posibil dacă vom câștiga cele 4 meciuri rămase.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu am reușit să iau titlul ca jucător, îmi doresc din suflet să îl obțin ca oficial al clubului, în viitor.

(n.r. Ce ți-a spus Adrian Mititelu atunci când ai semnat?) Nu îmi aduc aminte! (n.r. râde)”, a spus Florin Costea, într-un interviu pentru FCU TV.

Florin Costea a revenit la FCU Craiova

Florin Costea a revenit la FCU Craiova! Echipa lui Adrian Mititelu a făcut anunţul de ultim moment şi a dezvăluit că fostul atacant va ocupa poziţia de director sportiv în cadrul clubului din Bănie.

Florin Costea a evoluat la FCU Craiova în două perioade, între 2005 şi 2011 şi între 2018 şi 2019. În vara lui 2011, atacantul era transferat de Steaua, echipă alături de care a cucerit titlul.

„Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”, a transmis FCU Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și