Închide meniul

Florin Costea, declaraţie care îi va înfuria pe fanii FCSB: „Sper să câştige FC U Craiova 1948!”

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 11:10

Reclamă
Florin Costea, declaraţie care îi va înfuria pe fanii FCSB: „Sper să câştige FC U Craiova 1948!

Florin Costea, declaraţie care îi va înfuria pe fanii FCSB

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

Florin Costea a oferit o declaraţie care îi va înfuria pe fanii FCSB-ului, înaintea duelului cu FC U Craiova 1948. Fostul internaţional o susţine pe trupa lui Adrian Mititelu, în confruntarea cu roş-albaştrii, din prima etapă a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în noul sezon într-un meci cu FC U Craiova 1948, care se va desfăşura în această seară. Partida va fi în format live text, pe AS.ro, de la oar 21:30.

Florin Costea, declaraţie care îi va înfuria pe fanii FCSB, înaintea duelului cu FC U Craiova 1948

Florin Costea a prefaţat duelul dintre FCSB şi FC U Craiova 1948, şi a ajuns la concluzia că oltenii pot produce surpriza şi pot obţine cele trei puncte.

Mijlocaşul ajuns la 38 de ani a subliniat, totodată, că FCSB este favorită certă în duelul cu oltenii, însă trupa pregătită de Dan Vasilică poate fi avatajată de fani, chiar dacă meciul se dispută la Târgu Jiu.

„Va fi un meci interesant, o primă etapă frumoasă a campionatului. Nu vor fi 100% din punct de vedere fizic, dar stadionul va fi plin și va fi un meci frumos, sper să câștige FC U! Cred că FCSB este principala favorită, dar este posibil orice, cu spectatori în spate este orice posibil.

Reclamă

Foarte mult contează publicul, chiar dacă se joace la Târgu Jiu. Până la urmă jucăm în Oltenia, chiar dacă FCSB are spectatori în toată țara, dar cred că majoritatea vor ține cu FC U. Sper să fie cu noroc și acum, să fie o victorie cu Steaua (n.r. FCSB), trei puncte și să înceapă campionatul cu dreptul pentru că contează foarte mult pentru moral”, a declarat Florin Costea, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu, decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a luat o decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB. Patronul oltenilor are probleme din cauza antrenorului cu licenţă PRO, după ce Joao Janeiro (42 de ani) a plecat de la echipă la numai câteva zile după ce a fost prezentat. De pe 25 iunie îi caută Mititelu înlocuitor, dar încă nu a bătut palma cu niciun tehnician.

Adrian Mititelu a intrat în criză de timp. Potrivit gsp.ro, toate echipele din Liga 1 trebuie să aibă, în startul noului sezon competiţional, antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Dispensă au doar nou-promovatele, situaţie care nu se aplică la FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

„După cum știți, este public chiar și pe site-ul lui FCU, eu nu mai sunt antrenorul echipei de pe 21 iunie. Toate actele de reziliere au fost semnate pe 21 iunie, de atunci nu mai am nicio treabă cu formația.

În viitor chiar sper să găsesc un post de antrenor în România, o țară pe care o iubesc și pe care am vizitat-o de mai bine de 30 de ori”, a precizat Joao Janeiro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și