Închide meniul

Adrian Mititelu, decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB. Numele antrenorului cu licenţă PRO trimis la LPF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2023, 23:39

Adrian Mititelu, decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB. Numele antrenorului cu licenţă PRO trimis la LPF

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României

Adrian Mititelu, într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Adrian Mititelu a luat o decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB. Meciul din prima etapă a Ligii 1 va putea fi urmărit duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor are probleme din cauza antrenorului cu licenţă PRO, după ce Joao Janeiro (42 de ani) a plecat de la echipă la numai câteva zile după ce a fost prezentat. De pe 25 iunie îi caută Mititelu înlocuitor, dar încă nu a bătut palma cu niciun tehnician.

Adrian Mititelu, decizie controversată înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a intrat în criză de timp. Potrivit gsp.ro, toate echipele din Liga 1 trebuie să aibă, în startul noului sezon competiţional, antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Dispensă au doar nou-promovatele, situaţie care nu se aplică la FC U Craiova 1948.

Sursa citată anterior anunţă că Adrian Mititelu a încercat să „fenteze” regulamentul şi a trimis către LPF o listă cu doi antrenori principali. Aceştia sunt Florin Drăgan şi Joao Janeiro. Singurul cu licenţă PRO este portughezul, dar acesta este plecat de trei săptămâni.

După cum știți, este public chiar și pe site-ul lui FCU, eu nu mai sunt antrenorul echipei de pe 21 iunie. Toate actele de reziliere au fost semnate pe 21 iunie, de atunci nu mai am nicio treabă cu formația.

Reclamă

În viitor chiar sper să găsesc un post de antrenor în România, o țară pe care o iubesc și pe care am vizitat-o de mai bine de 30 de ori”, a precizat Joao Janeiro.

Patronul oltenilor consideră că are termen 30 de zile să ţină interimar un antrenor fără licenţă PRO. Totuşi, în regulament este stipulat clar că această situaţie este permisă numai în cazul în care antrenorul cu licenţă PRO demisionează în timpul sezonului.

Rămâne de văzut cine va fi pe bancă în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB şi dacă Mititelu numeşte un nou tehnician în ultimele ore.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă cu casa închisă

Partida nu se va juca la Craiova, ci la Târgu Jiu, din cauza faptului că pe stadionul Ion Oblemenco au fost mai multe concerte, iar în această perioadă se schimbă gazonul.

Chiar şi în aceste condiţii, FC U Craiova 1948 a reuşit să vândă toate biletele puse la dispoziţie pentru meciul de duminică. Stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, dat în folosinţă în octombrie 2019, are o capacitate de 12,518 locuri. Sezonul trecut, FC U Craiova a disputat la Târgu Jiu mai multe partide.

Din acest moment, vânzarea biletelor se oprește iar meciul din prima etapă se va disputa cu casa închisă.

Reușim, pentru a doua oară, să umplem arena din Târgu Jiu pentru un meci foarte important al băieților noștri!”, a anunţat FC U Craiova 1948 prin intermediul paginii de Facebook.

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după decizia judecătorilor

Adrian Mititelu a ales noul nume al echipei, după ce a pierdut procesul cu Mihai Rotaru. Palmaresul până în 1991 a ajuns la Universitatea Craiova, astfel că Mititelu are nevoie de o rebranduire.

Noul nume al echipei lui Adrian Mititelu ar urma să fie „Oltenia Craiova”. FC U Craiova e forţată să îşi schimbe numele şi stema.

Probabil vom fi nevoiți să schimbăm numele. Va dura cel puțin 6-7 luni. Va fi un nume mai craiovenizat decât orice alt nume. Craiova nu va lipsi din nume. Sunt mai multe variante și va fi un nume care să ne reprezinte, cine am fost, cine suntem și cine vom fi.

Reclamă

Cine e mai oltean și mai craiovean ca mine? Se poate pune Rotaru cu mine: Toată lumea știe că a fost un stelist! Eu m-am născut cu echipa asta, mi-am dat viața și voi muri cu ea, chiar dacă voi schimba numele.

Tocmai acum să renunț? Niciodată! Am făcut și pușcărie pentru echipa asta. Față de Rotaru suntem mai bine, pentru că el a închiriat de la Badea. Palmaresul nu îl ții într-un geamantan și îl dai. Că l-ar cumpăra arabii și aia a fost. Badea poate să îi dea numele în folosință”, a spus Mititelu, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și