Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB! „Ar fi un transfer senzaţional”

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2023, 13:35 / Actualizat: 14 iulie 2023, 20:16

Reclamă
Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB! „Ar fi un transfer senzaţional

Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci / Getty Images

Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB. Dragostea fanilor roş-albaştrilor ar putea conta pentru fundaşul care a căştigat un titlu de campion cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a propus lui Vlad Chiricheş un salariu anual de 300.000 de euro, echivalentul a 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro ar cere 500.000 de euro pe an, adică peste 40.000 de euro pe lună.

Florin Gardoş a anunţat motivul pentru care Vlad Chiricheş ar putea accepta oferta de la FCSB

„Nu am vorbit cu el. Nu ştiu dacă pentru el ar fi o idee bună să vină. Pentru FCSB, ar fi un transfer senzaţional. Până la urmă e jucător de Serie A, chiar dacă a avut accidentări anul trecut şi echipa lui a retrogradat. Nu mai zic de experienţa pe care o are la nivel internaţional.

Dar nu ştiu el. Care ar fi motivele lui să vină, în afară de dragostea şi entuziasmul suporterilor, sigur îl vor primi cu braţele deschise, nu ştiu ce alt câştig ar putea avea”, a spus Gardoş, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rămâne de văzut dacă Becali îl va convinge pe Chiricheş, aflat acum fără contract după despărţirea de Cremonese. Gigi a renunţat la Jonas Tamm şi Iulian Cristea şi la echipă a ajuns doar Siyabonga Ngezana, fotbalist prezentat deja oficial.

Reclamă

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, spunea Gigi, cu două săptămâni în urmă.

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Vicecampioana României l-a transferat pe fundaşul sud-african de la Kaizer Chiefs. Marius Şumudică a analizat transferurile făcute de FCSB în această vară şi este convins că vicecampioana României a mizat pe calitate, nu pe cantitate.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, antrenorul român a declarat că are informaţii de la un fost elev de la Gaziantep că Ngezana este un jucător foarte bun pentru FCSB şi că poate fi un câştig pentru fotbalul românesc:

„FCSB, luându-l și pe Djokovic, eu am spus că nu credeam că va veni, dar Gigi a reușit să îl convingă. Și chiar la prima repriză cu Anderlecht sunt foarte mulțumiți de el.  Pot să îl folosească în mai multe zone de teren. Și ca inter, număr 6, împinge jocul foarte bine, forță, la mine a jucat foarte bine, se pregătește foarte bine și peste tot pe unde a fost a jucat. Face prevenție foarte multă, a intrat și pe mâna lui Neubert, și Băluță cred că îi vor ajuta.

Ei nu au luat cantitate, ei au luat calitate. Doi jucători care îi vor ajuta și un fundaș central foarte bun. Eu am informații că e foarte bun de la un jucător din Franța, care mi-a fost elev la Gaziantep. Mi-a zis că, cu siguranță că va fi câștig mare de tot pentru liga din România”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și