Închide meniul

Florin Gardoș a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: „Mă întreb domnul Angelescu ce-o fi luat de la Gigi Becali să spună că e Steaua?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 10:02 / Actualizat: 30 martie 2023, 14:22

Florin Gardoș a vorbit despre războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: Mă întreb domnul Angelescu ce-o fi luat de la Gigi Becali să spună că e Steaua?”

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali

Florin Gardoș, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Florin Gardoș a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua! Fostul fundaș central susține că formația patronată de Gigi Becali este continuatoarea echipei Steaua, care, în 1986, a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist a amintit de faptul că inclusiv un rival al celor de la FCSB, Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, o identifică drept Steaua pe echipa care, în prezent, activează în Liga 1.

Florin Gardoș a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua

Florin Gardoș a lansat un atac la adresa suporterilor CSA Steaua, despre care spune că nu au adus niciodată un argument logic, în „războiul” cu FCSB.

„Eu vorbesc doar ce am trăit și ce simt și ce văd, că nu cunosc speța. Pentru mine detaliile astea sunt aproape o limbă străină ceea ce a vorbit domnul avocat.

E cumva un vot anti Becali, nu e un vot pro CSA Steaua. Adică oricine susține FCSB, din punctul lor de vedere e omul lui Becali. Nu știu ce le-ar spune unora care n-au nicio treabă cu FCSB, cu domnul Becali, care au jucat la alte echipe.

Reclamă

Toți suntem steliști! Domnul Angelescu a spus acum o lună că e Steaua, că el așa o consideră. Mă întreb domnul Angelescu ce-o fi luat de la Gigi Becali să spună că e Steaua? Adică pentru mine e absurd.

O dată n-am văzut un argument pentru CSA Steaua din partea unui suporter care să aibă pic de logică, decât: Ai văzut procesul? Ai văzut ce zic?”, a declarat Florin Gardoș, pentru fanatik.ro.

Procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se rejudecă

Marți, ÎCCJ a decis ca procesul, pentru palmares, dintre FCSB și CSA Steaua să se rejudece la Curtea de Apel București.

Reclamă 4 / 0/3

„Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?».”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Florin Gardoș a vorbit despre „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua
  • 34 de ani are Florin Gardoș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și