Închide meniul

Florin Gardoş, convins că Gigi Becali îl va vinde pe Andrea Compagno: „Şi-a făcut treaba!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 16:49

Florin Gardoş, convins că Gigi Becali îl va vinde pe Andrea Compagno: „Şi-a făcut treaba!

Florin Gardoş, convins că Gigi Becali îl va vinde pe Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Florin Gardoş e convins de faptul că Gigi Becali îl va vinde curând pe Andrea Compagno. Fostul internaţional a declarat că atacantul italian şi-a făcut treaba la FCSB, iar patronul echipei va renunţa la serviciile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost rezervă în ultimul meci al FCSB-ului, remiza de pe Arena Naţională cu U Cluj. Pe postul de atacant a evoluat, în meciul respectiv, Octavian Popescu.

Florin Gardoş, convins că Gigi Becali îl va vinde pe Andrea Compagno

Florin Gardoş a declarat că FCSB ar trebui să aibe în echipa de start un număr nouă clasic, şi susţine că acest rol ar putea fi îndeplinit de către Alexandru Băluţă. Fostul internaţional a mai mărturisit că a fost coleg cu Băluţă la Universitatea Craiova, şi are încredere că acesta poate da randament bun pe poziţia de atacant.

De asemenea, Gardoş a vorbit şi despre situaţia lui Andrea Compagno. Fostul fundaş a declarat că, cel mai probabil, Gigi Becali va renunţa la serviciile sale în următoarea perioadă, dacă va primi o ofertă bună pe numele său.

„Nu ar trebui să renunţe la a juca cu un 9 clasic. Numărul 9, eu zic că ar trebui să fie Băluţă. Asta e părerea mea.

Reclamă

(N.r. Îl vezi pe Băluţă atacant?) Dacă nu vrei să joci cu Compagno, Băluţă a jucat număr 9, eu îl ştiu de la Universitatea Craiova. Fiind coleg cu el, am văzut ce înseamnă pentru un fundaş central, în ideea în care vrei să joci cu un 9 fals.

Probabil o să-l vândă pe Compagno. Eu zic că şi-a făcut treaba şi va fi vândut pe bani, nu va pleca pe gratis”, a declarat Florin Gardoş.

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno! Patronul FCSB a subliniat că are nevoie în atac de un jucător care să intre în combinaţii, lucru pe care Compagno nu îl face.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB sezonul trecut, cu 20 de reuşite. Totodată, el a fost al doilea golgheter al campionatului, după Marko Dugandzic, care a înscris 22 de goluri. În acest sezon Compagno a marcat 4 goluri, la fel ca Florinel Coman. Cel mai bun marcator al FCSB este Darius Olaru, cu 6 reuşite.

“Eu am nevoie de un jucător care să intre în combinații sau să fie foarte puternic. Compagno joacă pentru că e foarte puternic, el în combinație nu intră. De aceea e schimbat. Că nu îmi convine că nu intră în combinații. Asta când are echipa nevoie de altceva.

De exemplu, când intră Compagno, intră pentru că ține adversarii sus. Pentru că e foarte puternic și câștigă duelurile. Depinde de echipă. Când ai nevoie să îți câștige duelurile, joacă Compagno. Când ai nevoie să intri în combinații, să marchezi gol o să joace altcineva. E de conjunctură”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și