Închide meniul

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno! Atacantul a fost golgheterul FCSB sezonul trecut

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 11:08

Reclamă
Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno! Atacantul a fost golgheterul FCSB sezonul trecut

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno!

Andrea Compagno marchează din penalty cu CFR Cluj / Profimedia Images

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno! Patronul FCSB a subliniat că are nevoie în atac de un jucător care să intre în combinaţii, lucru pe care Compagno nu îl face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB sezonul trecut, cu 20 de reuşite. Totodată, el a fost al doilea golgheter al campionatului, după Marko Dugandzic, care a înscris 22 de goluri. În acest sezon Compagno a marcat 4 goluri, la fel ca Florinel Coman. Cel mai bun marcator al FCSB este Darius Olaru, cu 6 reuşite.

Gigi Becali a explicat de ce îl tot schimbă pe Andrea Compagno!

Eu am nevoie de un jucător care să intre în combinații sau să fie foarte puternic. Compagno joacă pentru că e foarte puternic, el în combinație nu intră. De aceea e schimbat. Că nu îmi convine că nu intră în combinații. Asta când are echipa nevoie de altceva. 

De exemplu, când intră Compagno, intră pentru că ține adversarii sus. Pentru că e foarte puternic și câștigă duelurile. Depinde de echipă. Când ai nevoie să îți câștige duelurile, joacă Compagno. Când ai nevoie să intri în combinații, să marchezi gol o să joace altcineva. E de conjunctură”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali despre Andrea Compagno: „Nu ştie cu varza”

Gigi Becali mărturisea că se gândeşte să mai aducă în iarnă un atacant. Patronul FCSB e mulţumit de Compagno, chiar dacă el consideră că nu are calităţile tehnice pe care şi le doreşte de la un atacant.

Reclamă

„(n.r. despre aducerea unui atacant) Să vedem în iarnă, dar avem atacanți. Compagno, dacă dădea golul ăla, își făcea datoria. Muncește mult, aleargă mult, protejează bine, chiar dacă nu e familiarizat cu varza. Sunt mulțumit de el. Dacă nu eram, stătea pe bară.

(n.r. despre Djokovic) Foarte mulțumit de el. Noi așa facem, o repriză unul și o repriză altul, ca să joace toată lumea. Așa fac cu Miculescu și Compagno, pe care am dat bani. Asta e strategia noastră. Ei știau că așa vor juca. Data viitoare intră Djokovic titular și o să iasă la pauză”, declara Gigi Becali la palatul pe care îl deţine în centrul Capitalei.

Ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali! Patronul lui FCSB s-a enervat şi l-a ţinut minte pe muntenegrean!

Gigi Becali a fost deranjat de o solicitare a lui Risto Radunovic! Iată ce i-a cerut Risto Radunovic lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB l-a ţinut minte pe muntenegrean. Recent, a dat o declaraţie în care l-a lăudat pe Cristi Ganea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Risto Radunovic i-a cerut lui Gigi Becali să îi fie mărit salariul chiar după ce FCSB a pierdut titlul contra Farului. Radunovic câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar cererea l-a scos din sărite pe Gigi Becali.

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iunie 2024. Peste numai 3 luni va putea semna cu orice echipă din postură de jucător liber de contract.

Radunovic a încercat să obţină o mărire de salariu după ce s-a încheiat campionatul, potrivit sursei citate, dar se pare că momentul ales nu a fost cel mai bun. Nu numai că Becali nu i-a mărit salariul, dar a început să se şi gândească la soluţii pentru postul de fundaş stânga.

Recent, Cristi Ganea a fost lăudat de Gigi Becali. În ianuarie 2021, atunci când l-a transferat de la Astra Giurgiu, Becali a plătit 400.000 de euro pentru Radunovic. Jucătorul era cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com. După evoluţiile bune din tricoul lui FCSB, cota fundaşului muntenegrean a crescut, iar Radunovic este evaluat acum la 1,3 milioane de euro.

Mi-a plăcut foarte mult și Cristi Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun. Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, declara Gigi Becali pentru primasport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și