Închide meniul

Florin Gardoș, mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Ar defila pe aici!”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2024, 21:58

Reclamă
Florin Gardoș, mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Ar defila pe aici!

Florin Gardoș, mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB

Profimedia

Florin Gardoș a transmis un mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB. Fostul fundaș al echipei roș-albastre, care a fost coleg cu mijlocașul legitimat, în prezent, la Damac, nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Gigi Becali a transmis faptul că Nicolae Stanciu va reveni la FCSB din iarnă: „Vine, mi-au spus. El este al nostru, nu are ce căuta la altă echipă”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali, la fanatik.ro.

Florin Gardoș, mesaj direct despre posibila revenire a lui Nicolae Stanciu la FCSB

Acum, Florin Gardoș a transmis că o revenire a lui Stanciu la FCSB ar fi posibilă. Fostul fundaș este de părere că mijlocașul ar putea lăsa banii din Arabia Saudită, pentru a reveni în România.

De asemenea, Gardoș a tras un semnal de alarmă legat de condițiile din Arabia Saudită. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit ce discuție a purtat cu Ciprian Tătărușanu, fost portar la Abha, pe această temă.

„(n.r. crezi că Nicolae Stanciu poate reveni la FCSB?) Da, de ce nu? Banii sunt importanți, dar, cred că la un moment dat primează altceva.

Reclamă
Reclamă

Chiar discutam cu Tătărușanu pe tema asta și ar mai fi putut rămâne acolo, dar e viață grea în Arabia.

Sunt condiții proaste la majoritatea echipelor, nu au mese, nu își spală hainele la stadion.. Jucători cu multe milioane își spală hainele acasă.

Nicușor are o vârstă și cred că s-ar bucura să revină în România, plus că e în formă, ar defila pe aici”, a spus Florin Gardoș.

Reclamă

Florin Gardoș a auzit că Gigi Becali îl vrea, în continuare, pe Louis Munteanu la FCSB și a dat verdictul

Florin Gardoș a auzit că Gigi Becali îl vrea, în continuare, pe Louis Munteanu la FCSB și a dat verdictul. Fostul fundaș al campioanei a vorbit despre situația compartimentului ofensiv de la echipa antrenată de Elias Charalambous.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit faptul că și l-ar dori pe Louis Munteanu la FCSB. Potrivit patronului, transferul ar fi posibil în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Florin Gardoș este însă de părere că FCSB nu are nevoie de Louis Munteanu, având în vedere că Gigi Becali l-a transferat pe Daniel Bîrligea, în perioada de mercato din vară.

Fostul fundaș are încredere în atacantul campioanei și, în opinia sa, FCSB nu are nevoie de schimbări în compartimentul ofensiv.

„(n.r. despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB) Nu cred, abia ce a ajuns la CFR. Nu văd de ce, până la urmă e Bîrligea.

Eu am încredere în el, chiar dacă e diferit ca tipologie față de Louis Munteanu. Nu cred că e momentul de schimbări”, a spus Florin Gardoș.

Daniel Bîrligea a marcat, până în momentul de față, 3 goluri de la transferul la FCSB. Atacantul a înscris câte un gol în partidele cu RFS, PAOK și Gloria Buzău.

De cealaltă parte, Louis Munteanu are 5 goluri în tricoul CFR-ului. Atacantul echipei lui Dan Petrescu a marcat o „dublă” în meciurile cu Unirea Slobozia și FCSB și un gol în meciul cu Poli Iași.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool
Citește și