Închide meniul

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali: „Sunt cei mai uşor de luat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2024, 20:11

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali: „Sunt cei mai uşor de luat!

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali

Florin Gardoș, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali. Fostul fundaş al roş-albaştrilor e de părere că din lista de transferuri făcută de Gigi Becali, doar doi jucători pot fi aduşi cu uşurinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş e de părere că Gigi Becali îi poate transfera cu uşurinţă doar pe Denis Alibec şi Louis Munteanu. Pe Mitriţă, Gardoş nu crede că îl poate lua de la Craiova. Becali l-a pus pe lista de cumpărături şi pe Otele, de la CFR Cluj.

Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali

Alibec şi Louis Munteau sunt cei mai uşor de luat. La Mitriţa mi-e greu să cred… Se simte foarte bine la Craiova, e şi finul patronului, e cu totul altă relaţie şi a lăsat New York-ul pentru Craiova, e ataşat sufleteşte de ce se întâmplă la Craiova. D-asta mi-e greu să cred că ar putea să fie, ar fi un înlocuitor excelent pentru Coman dacă s-ar întâmpla.

Şi-ar fi dorit ceva, un atacant mai apropiat de Munteanu sau Alibec, mai tehnic, nu aşa înalt”, a spus Florin Gardoş la orangesport.ro.

Decizia luată când a aflat ce preţ „de prietenie” îi cere pentru Philip Otele

Gigi Becali a venit cu o replică pentru Neluţu Varga, după ce patronul lui CFR Cluj i-a fixat un preţ „de prietenie” lui Philip Otele. Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe golgheterul ardelenilor şi l-a adăugat pe lista de transferuri.

Reclamă

Finanţatorul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu va renunţa la atacantul nigerian de 24 de ani fără 6 milioane de euro. Chiar şi aşa, Becali continuă să spere că îl va convinge pe omologul său din Gruia să îşi reducă din pretenţiile financiare.

În afară de Philip Otele, Gigi Becali îi doreşte la liderul din Liga 1 pe Alex Mitriţă, Denis Alibec, Louis Munteanu şi Rafa Mujica.

Eu am spus jucători care sunt valoroși, eu nu știu dacă pot să îi iau eu pe ăia. Dacă face preț preferențial (n.r. – Neluţu Varga), o să vorbesc cu el și văd, nu?„, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Philip Otele a impresionat în tricoul CFR-ului. Nigerianul în vârstă de 24 de ani a ajuns gratis în Gruia, după despărţirea de UTA. Cotat la 1.5 milioane de euro, Otele are 13 goluri şi 6 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și