Închide meniul

Florin Gardoş, discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României: „Este hate. Am devenit o naţie de cocalari!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2023, 16:36

Reclamă
Florin Gardoş, discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României: „Este hate. Am devenit o naţie de cocalari!

Florin Gardoş a avut un discurs manifest după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Florin Gardoş, în timpul unui interviu/ AS.ro

Florin Gardoş a avut un discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României. Fostul fundaş al reprezentativei tricolore a răbfunit chiar înaintea meciului România – Kosovo, care va fi în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gardoş nu îşi explică de ce, după înfrângerile reprezentativei tricolore, apar atât de multe critici la adresa lui Edi Iordănescu şi a jucătorilor.

Florin Gardoş, discurs fără precedent despre suporterii naţionalei României

E hate, e hate. În general când e vorba de echipa națională e hate. Nu știu de ce e hate. Eu am simțit asta când m-am accidentat și am pierdut Euro. Și am privit toată treaba asta ca spectator. M-am uitat la televizor. Și începuseră tot felul de glume, ziceau să o lăsăm pe avarii.

Și apropo de meciul cu Elveția, dacă nu știai rezultatul și ascultai reacțiile ziceai că s-a terminat 7-0 pentru ei. Poate ați mai auzit, reacții de genul mai bine nu ne calificăm pentru că ne facem de râs. Și mă uitam la Rugby, România la Campionatul Mondial a pierdut cu 82 la 8.

Cea mai mare înfrângere din istorie. Și atunci zici, nu a zis nimeni nimic de rugby. Pentru că nu are aceeași expunere, nu e la fel de urmărit precum fotbalul”, a declarat Florin Gardoș pentru fanatik.ro.

Reclamă

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit prin ce a trecut la ultimul meci în care a stat în tribună. Cu greu a reuşit să îşi ocupe locul în tribună.

Ajungi pe stadion, eu primisem bilete la lojă dar m-am dus să-mi conduc prietenii la tribună. Am ajuns la sectorul 142, sunt foarte înguste scările. M-am uitat pe rândul din stânga era ocupat tot. Am zis ok nu e aici. Mă întorc spre stânga era o familie.

Patru persoane și două scaune libere. Îi zic domnului respectiv să nu se supere, dacă are locul respectiv și i-am arătat biletul. Era deranjat că i-am spus de bilet, mi-a zis să îl las în pace să se uite la meci. L-am rugat să se uite pe bilet îl avea printat, eu le aveam pe telefon.

Reclamă 4 / 0/3

În timpul acesta, cineva din spate a văzut și zice că am 142 care e în stânga. Când a auzit domnul acesta a zis să îl las să se uite la meci, să nu îl deranjez. Suntem atât de răi, de cocalari, am devenit așa o nație. De ce suntem așa de răi? Înainte nu eram așa de răi. Mai era și cu familia, ce exemplu a dat familiei”, a mai spus Gardoș.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur: „Lumea se irită repede!”

Edi Iordănescu le-a răspuns criticilor. Viorel Moldovan, Florin Răducioiu, Cornel Dinu şi Gigi Becali sunt printre cei care l-au făcut praf pe Edi Iordănescu după ce tricolorii au remizat cu Israel, scor 1-1.

Iordănescu Jr anunţă că rezultatele echipei naţionale sunt o reflexie a celor înregistrate de echipele de club din România, care nu au reuşit să obţină nicio calificare în grupele UEFA Champions League, Europa League sau Conference League.

Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și