Închide meniul

Florin Ioniţă, implicat în încăierarea din tribune de la Rapid – Dinamo! De la ce a plecat totul: „L-au înjurat pe Lobonţ”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 13:16

Reclamă
Florin Ioniţă, implicat în încăierarea din tribune de la Rapid – Dinamo! De la ce a plecat totul: „L-au înjurat pe Lobonţ

Florin Ioniţă, implicat în încăierarea din tribune de la Rapid - Dinamo!

Florin Ioniţă (în tricou verde) îşi protejează băiatul, pe boxerul Florin Ioniţă Jr, în timpul altercaţiei din tribune / captură digisport.ro

Florin Ioniţă, tatăl campionului european la box, la tineret, Florin Ioniţă jr., a fost implicat în încăierarea din tribune de la Rapid – Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Florin Ioniţă Jr. a povestit ce s-a întâmplat în tribune. Florin Ioniţă a fost şi el sportiv, evoluând în trecut ca portar la ARO Câmpulung.

Florin Ioniţă, implicat în încăierarea din tribune de la Rapid – Dinamo!

Ei au venit la mine și la băiatul meu. Noi întotdeauna când mergem pe stadion stăm la bara de lângă teren, unde sunt reclamele.

La un moment dat, a coborât un domn și a început să-l înjure pe Lobonț, care a fost și la Dinamo. Doar atât i-am zis: «Băi nene, Lobonț e la noi, de ce îl înjuri? Nu-l mai înjura, Lobonț e la Rapid acum». S-a uitat la noi, ne-a înjurat, apoi a plecat sus și s-a întors cu mai mulți.

Noi am încercat să aplanăm conflictul. Or fi crezut că suntem dinamoviști, că nu eram îmbrăcați în vișiniu. Dar eu sunt mai rapidist decât ei!”, a declarat Florin Ioniţă pentru gsp.ro.

Reclamă

Fostul portar a dezvăluit ce s-a întâmplat ulterior. „Ne-au mutat inițial la zona VIP, apoi am fost în peluză și nu s-a mai întâmplat nimic, am văzut de-acolo meciul cap-coadă.

Am avut noroc cu Cristi Săpunaru, că a venit să ne despartă. Le striga acelor indivizi: «Terminați, bă, ce aveți?!»”, a mai spus Florin Ioniţă pentru sursa citată.

Florin Ioniţă Jr şi tatăl lui, Florin Ioniţă / Facebook
Florin Ioniţă Jr şi tatăl lui, Florin Ioniţă / Facebook

Incidente în tribunele stadionului din Giulești, înainte de Rapid – Dinamo! Cristi Săpunaru a încercat să calmeze fanii

Incidente în tribunele stadionului din Giulești, înainte de Rapid – Dinamo. Căpitanul echipei pregătite de Cristiano Bergodi a intervenit de urgență, pentru a-i calma pe fani.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de începutul derby-ului dintre Rapid și Dinamo, în tribunele arenei din Giulești a existat un conflict între fanii echipei lui Cristiano Bergodi. Aceștia și-au împărțit vorbe grele și chiar s-au lovit între ei. Totul ar fi pornit după ce unul dintre fani s-a revoltat și a avut un comportament agresiv față de ceilalți suporteri. Aceștia au reacționat și au dorit să rezolve, cu pumnii, conflictul provocat de fanul respectiv.

Căpitanul celor de la Rapid, Cristi Săpunaru, a mers în zona în care suporterii giuleșteni s-au luat la bătaie. Acesta a încercat să calmeze spiritele, însă și după momentul în care a părăsit zona, fanii continuau să aibă un comportament agresiv.

Fundașul în vârstă de 39 de ani este considerat un adevărat idol de către suporterii din Giulești, De-a lungul timpului, acesta a intervenit de mai multe ori pentru a calma fanii sau pentru a opri anumite conflicte, generate între suporteri.

Ultimul derby dintre Rapid și Dinamo s-a jucat pe data de 13 martie 2022. Atunci, meciul conta pentru play-out-ul Ligii 1. Partida respectivă s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru formația pregătită în acest moment de Cristiano Bergodi. Meciul a contat pentru prima etapă din play-out-ul sezonului 2021/2022.

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0: „Astea sunt cele mai importante meciuri”

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0. Discursul căpitanului Rapidului de dinainte de derby-ul cu Dinamo a fost postat pe contul de Facebook al echipei Rapid.

Discursul lui Săpunaru a avut efect. Giuleştenii au învins-o la scor pe Dinamo, cu 4-0. Albion Rrahmani a fost autorul unei „duble”, marcând în minutele 35 şi 82. Celelalte două goluri ale Rapidului au fost marcate de Răzvan Oaidă (min. 56) şi Claudiu Petrila (min. 61).

Nu cred că e nevoie să vă spun ce meci este ăsta. Nu cred că e nevoie să vă spun cum trebuie să intraţi în teren. Cum trebuie să intrăm de la început până la sfârşit.

Reclamă

Astea sunt cele mai importante meciuri pentru noi, sunt derby-uri şi n-avem voie niciodată să le pierdem. Intraţi cum am intrat până acum, 100%, daţi tot ce aveţi mai bun! Şi ăştia din tribună o să vă aplaude la sfârşit! Pentru că asta îşi doresc!

Tare de la început! 95 de minute, cât jucăm, 100 de minute. O familie, o singură familie trebuie să fie! Noi suntem Rapid Bucureşti, noi îi reprezentăm pe ăia din tribune şi trebuie să luăm 3 puncte azi!

1, 2, 3 şi: ‘Hai, Rapidul!‘”, le-a spus, în vestiar, Cristian Săpunaru colegilor săi înainte de victoria în faţa „câinilor” cu 4-0.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și