Închide meniul

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0: „Astea sunt cele mai importante meciuri”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 10:28

Reclamă
Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0: „Astea sunt cele mai importante meciuri

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid - Dinamo 4-0

Cristi Săpunaru ţine un discurs în vestiar înainte de derby-ul cu Dinamo / captură Facebook Rapid

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0. Discursul căpitanului Rapidului de dinainte de derby-ul cu Dinamo a fost postat pe contul de Facebook al echipei Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discursul lui Săpunaru a avut efect. Giuleştenii au învins-o la scor pe Dinamo, cu 4-0. Albion Rrahmani a fost autorul unei „duble”, marcând în minutele 35 şi 82. Celelalte două goluri ale Rapidului au fost marcate de Răzvan Oaidă (min. 56) şi Claudiu Petrila (min. 61).

Cristi Săpunaru, discurs mobilizator în vestiar înainte de Rapid – Dinamo 4-0

Nu cred că e nevoie să vă spun ce meci este ăsta. Nu cred că e nevoie să vă spun cum trebuie să intraţi în teren. Cum trebuie să intrăm de la început până la sfârşit.

Astea sunt cele mai importante meciuri pentru noi, sunt derby-uri şi n-avem voie niciodată să le pierdem. Intraţi cum am intrat până acum, 100%, daţi tot ce aveţi mai bun! Şi ăştia din tribună o să vă aplaude la sfârşit! Pentru că asta îşi doresc!

Tare de la început! 95 de minute, cât jucăm, 100 de minute. O familie, o singură familie trebuie să fie! Noi suntem Rapid Bucureşti, noi îi reprezentăm pe ăia din tribune şi trebuie să luăm 3 puncte azi!

Reclamă

1, 2, 3 şi: ‘Hai, Rapidul!‘”, le-a spus, în vestiar, Cristian Săpunaru colegilor săi înainte de victoria în faţa „câinilor” cu 4-0.

Cristiano Bergodi, reacţie clară după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0: „E un rapidist adevărat!”

Cristiano Bergodi a avut o reacţie clară, după ce Marius Şumudică a fost prezent la Rapid – Dinamo 4-0. Tehnicianul giuleştenilor a apreciat faptul că „Şumi” a revenit alături de echipă, declarând despre acesta că este un rapidist convins.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a analizat derby-ul cu Dinamo şi a ajuns la concluzia că meciul a fost unul dificil, felicitându-şi jucătorii pentru faptul că au câştigat.

De asemenea, Bergodi a declarat că se aştepta la un meci greu cu Dinamo, însă echilibrul s-a rupt după ce Rrahmani a marcat primul gol, din penalty.

Bergodi a mai oferit declaraţii şi despre Cătălin Cîrjan, care a fost rezervă în duelul cu Dinamo. Tehnicianul italian a declarat că tânărul mijlocaş va primi şansa să evolueze şi în etapele viitoare.

„Mă aşteptam la un meci greu cu Dinamo, dar echilibrul s-a rupt după penalty”

„Un meci frumos, bine că am câștigat! Mă bucur pentru băieți, îi felicit pentru că au făcut un meci bun, dar dificil. Dinamo era foarte agresivă. Nu am riscat nimic, am rupt echilibrul prin acel penalty. Ne-an făcut mai ușor meciul după al doilea gol.

Am jucat bine, 4 goluri, am avut și ocazii foarte mari, e bine așa! Prin benzi am împins bine jocul, am recuperat și în zona centrală, am adus mingea în preajma careului. Când a făcut penalty Funsho s-a schimbat soarta jocului, a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A împins jocul bine.

Mă așteptam la un meci greu cu Dinamo, e Liga 1 până la urmă. Dar echilibrul s-a rupt după penalty și primul gol al lui Rrahmani.

Nu îl cunosc pe Funsho ca jucător, nu știu ce s-a schimbat la el. În acest an a înțeles bine noul stil. Toți jucătorii au fost buni, nu se poate spune că unul nu a jucat la potențial maxim.

Reclamă

„Cîrjan va avea şi el şansa de a juca”

Cîrjan este într-o perioadă în care trebuie să îl așteptăm. E prima dată la echipa de seniori. Va avea și el șansa de a juca. Dar am făcut un meci bun și fără el. Trebuie să arate pe teren. Vine momentul pentru fiecare fotbalist, avem și Cupa, care este foarte importantă.

Nu e adevărat că Junior Morais și Dragoș Grigore nu mai fac parte din planurile mele. E normal, cu un lot atât de mare, să nu joace uneori. Ei se antrenează foarte bine, alături de toți băieții. În momentul de față astea au fost alegerile, dar avem mult mai multe meciuri de jucat. În fotbal nu există doar 11 jucători, există un grup unit

Nu știu dacă va veni Ștefănescu. Este un jucător bun, a jucat bine și în Conference League. Am încredere în lotul disponibil

(N.r. despre Marius Şumudică) E un antrenor bun. E un rapidist adevărat, a fost lucrul acela cu două luni în urmă, nu am ce să spun despre asta. E un rapidist adevărat”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Rapid – Dinamo 4-0

Rapid a învins, pe teren propriu, scor 4-0, fornaţia Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Albion Rrahmani a reuşit o nouă dublă pentru giuleşteni.

Problemele nu au lipsit înaintea fluierului de start. A fost mai întâi bătaia dintre fanii rapidişti, pe care au încercat să o aplaneze câţiva jucători giuleşteni, cu Săpunaru în rol de mediator. A venit apoi şi momentul în care galeria dinamovistă a părăsit stadionul cu câteva minute înainte de începutul meciului, pentru că jandarmeria nu le-a permis să afişeze o coregrafie pregătită special pentru acest derby.

Pe teren, a fost un meci jucat cu îndârjire, prima repriză fiind dominată clar de gazde, care au şi înscris în minutul 35, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Amzăr la Funsho Bamgboye. A transformat Albion Rrahmani, care a deschis scorul.

Rapid şi-a majorat avantajul în repriza secundă, prin Răzvan Oaidă, în minutul 56, şi Claudiu Petrila, în minutul 61, iar Rrahmani a închis tabela în minutul 83, reuşind a doua dublă în două meciuri pentru Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și