Închide meniul

Florin Lovin a dat verdictul în lupta la titlu: „FCSB e favorită! CFR -ul se chinuie, se vede urât din afară!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2022, 18:58

Florin Lovin a dat verdictul în lupta la titlu: „FCSB e favorită! CFR -ul se chinuie, se vede urât din afară!

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu şi în noul sezon

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Superliga / Hepta

  • Florin Lovin, verdict în lupta la titlu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Florin Lovin, fost jucător la FCSB, crede că echipa antrenată de Toni Petrea este favorită în lupta la titlu cu CFR Cluj. Mai mult, Florin Lovin critică şi jocul pe care îl are, în ultima perioadă, echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă este pe locul 2, la două puncte în spatele celor de la CFR Cluj, Florin Lovin crede că FCSB este favorită la titlu. FCSB a relansat campionatul după ce a câştigat derby-ul cu CFR, chiar la Cluj, cu scorul de 1-0.

Florin Lovin: „FCSB e favorită! CFR Cluj se chinuie!”

„În primul rând, jocul per ansamblu. CFR are un joc foarte încâlcit, nici nu știu cum să îl cataloghez. Dacă în trecut știam că CFR-ul lui Dan Petrescu stă bine in teren, joacă bine pe contraatac, o echipă solidă la fazele fixe, acum nu mai vedem nici lucrurile astea.

Reclamă

Acum vedem FCSB și Universitatea Craiova, niște echipe care joacă dezinvolt, joacă fotbal plăcut ochiului și ai tendința să spui că CFR nu își mai regăsește cadența, nu vezi nimic. Nici apărarea nu functioneaza, nici atacul, nici mijlocul. De asta spun că FCSB e favorită. CFR-ul se chinuie, se vede urât din afară”, a spus Florin Lovin la digisport.ro.

Florin Lovin crede că dacă Universitatea Craiova se „trezea” mai devreme, echipa lui Laurenţiu Reghecampf se lupta cu şanse mari la titlu.

Reclamă

„De asta este fotbalul frumos, că previziunile nu sunt conforme cu realitate. Acum o văd favorită pe FCSB, prin jocul pe care îl prestează. În ultimul meci, pot să dea lovitura decisivă. În momentul de față, totul se rezumă la meciul direct.

Poate dacă Universitatea Craiova arăta fotbalul acesta și rezultatele acestea cu o lună înainte, era o luptă în trei. Acum e foarte greu ca Universitatea Craiova să bată absolut totul și FCSB și CFR Cluj să se încurce, dar acum două săptămâni nu o vedeam nici pe FCSB favorită”, a mai spus Lovin.

Cum poate cuceri FCSB primul titlu după 7 ani

În urma victoriei de la Ovidiu, cu Farul, scor 4-0, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. Patru etape au rămas de disputat în play-off. Calculele sunt simple.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB așteaptă vizita celor de la FC Argeș, echipă care a pierdut cinci din cele șase meciuri disputate în play-off. Și CFR Cluj joacă pe teren propriu, tocmai cu Farul.

În primele dueluri din play-off, FCSB a învins-o cu 3-2 pe FC Argeș, în timp ce Farul a reușit să o încurce pe CFR Cluj, 0-0 la Ovidiu. În cazul în care rezultatele se vor repeta, echipele lui Toni Petrea și Dan Petrescu ar fi la egalitate.

După meciul cu FC Argeș, pentru FCSB va urma deplasarea pe terenul Universității Craiova, cea mai în formă formație din play-off. Roș-albaștrii au pierdut 0-2 pe Arena Națională cu echipa lui Reghecampf în turul play-off-ului și au nevoie disperată să-și ia revanșa, ca să spere la titlu. În același timp, și Universitatea Craiova poate visa la trofeu, dacă o bate pe FCSB. În aceeași etapă, CFR Cluj va juca în deplasare cu FC Argeș.

Penultima etapă ar fi teoretic mai facilă pentru FCSB, care joacă cu FC Voluntari, în timp ce CFR Cluj se va duela cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii i-au umilit pe ilfoveni în turul play-off-ului, scor 4-0, în timp ce echipa lui Dan Petrescu a pierdut precedentul duel cu oltenii, scor 2-3.

Dacă și după aceste meciuri distanța dintre FCSB și CFR Cluj ar rămâne de două puncte, cele două rivale își vor disputa titlul în ultima etapă, în duelul direct. În acest caz, roș-albaștrii ar avea nevoie să câștige. CFR ar fi campioană și cu un egal.

FCSB, demonstrație cu Farul lui Gică Hagi

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Reclamă

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă. Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu