Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | „Roș-albaștrii” au demolat echipa lui Gică Hagi! Florin Tănase, seară de vis. Constănțenii, la pământ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2022, 22:50

Farul – FCSB 0-4 | „Roș-albaștrii au demolat echipa lui Gică Hagi! Florin Tănase, seară de vis. Constănțenii, la pământ

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

Farul – FCSB 0-4 | Trupa lui Toni Petrea s-a dezlănțuit la Ovidiu. „Roș-albaștrii” au surclasat echipa lui Gică Hagi, în etapa a 6-a din play-off și pun presiune pe liderul CFR Cluj. Gigi Becali visează la primul titlu după 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a umilit Farul, 4-0, la Ovidiu, într-o seară în care jucătorii lui Gică Hagi au fost de nerecunoscut, iar Florin Tănase a strălucit.

Farul – FCSB 0-4. „Roș-albaștrii” au demolat echipa lui Gică Hagi

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă.

Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Reclamă

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

LIVE SCORE Farul – FCSB 0-4

FINAL. Farul – FCSB 0-4. „Roș-albaștrii” au demolat echipa lui Gică Hagi, la Ovidiu. Florin Tănase, cu un hat-trick, și Darius Olaru au marcat golurile trupei lui Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Min 67: GOOOL FCSB! Aioani i-a trimis o pasă direct lui Florin Tănase, care a înscris fără probleme, cu poarta goală.

Min 45: Pauză! FCSB conduce cu 3-0.

Min 40: GOOOL FCSB! Florin Tănase a marcat dintr-un penalty obținut de Florinel Coman.

Min 33: GOOOL FCSB! Darius Olaru a marcat după o pasă a lui Florinel Coman, care a recuperat excelent balonul de la un adversar în jumătatea adversă.

Min 25. GOOOL FCSB! Florin Tănase a fost lansat de Darius Olaru spre careul Farului, a driblat elegant portarul și a trimis în plasă. Este cel de-al 16-lea gol înscris de cel mai bun marcator din Liga 1.

Min 17: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a trimit un șut bun de la distanță dintr-o lovitură liberă, respins de Aioani în corner.

Min 1. A început meciul de la Ovidiu!

Reclamă

Update 19.10: Echipele de start:

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – Iancu, Moldoveanu, Pitu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Șut, Olaru, Tănase – Oc. Popescu, Cordea, F. Coman

Farul – FCSB | „Roș-albaștrii”, obligați să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu

FCSB continuă să fie pe locul al doilea în Liga 1. Înaintea meciului cu Farul, clubul patronat de Gigi Becali se află la 5 puncte în spatele lui CFR Cluj, care a câștigat la limită partida cu FC Voluntari, 1-0, din această etapă.

De cealaltă parte, Farul ocupă penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium, și nu mai are obiectiv pentru finalul sezonului.

În cele 3 confruntări directe din acest sezon (două în sezonul regulat și una în play-off), FCSB s-a impus în două rânduri, în timp ce Farul a câștigat o singură dată.

În turul din play-off, FCSB a învins formația lui Gică Hagi cu 2-0, grație golurilor marcate de Malcom Edjouma și Octavian Popescu.

Gică Hagi, avertisment pentru jucătorii săi înainte de Farul – FCSB

Gică Hagi le-a transmis jucătorilor săi să fie mai concentrați pe faza de apărare, pentru a nu repeta erorile comise în etapa precedentă. Farul a pierdut categoric pe teren propriu, scor 0-3, în fața Universității Craiova, iar „Regele” nu își dorește același scenariu și la duelul cu FCSB.

Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei lui Gigi Becali.

„Este un meci puternic, cum a fost şi cel cu Craiova acasă. Adversarii sunt foarte buni, sunt adversari care îşi doreşc să câştige, îşi doresc să câştige campionatul. Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova, unde ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puţin.

Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine pentru că e necesar dacă vrei să aspiri la un rezultat bun. Când joci cu echipe aşa puternice, că joci în deplasare sau acasă trebuie să ai capacitatea să marchezi.”, a declarat Gică Hagi, citat de news.ro.

Gică Hagi, verdict în lupta pentru titlu: „Toate 3 au atuurile lor!”

Întrebat care echipă i se pare mai puternică dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, antrenorul Farului a răspuns:

„Toate trei au atuurile lor, se bat la titul. Va fi un sfârşit de campionat interesant, au antrenori buni, jucători valoroşi şi au demonstrat în tot campuionatul că merită să fie acolo.”, a mai declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și