Închide meniul

Florin Manea a anunţat afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte cu Gigi Becali, la FCSB. „Ne ciocnim în curând”

Dan Roșu Publicat: 29 ianuarie 2024, 9:49

Reclamă
Florin Manea a anunţat afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte cu Gigi Becali, la FCSB. „Ne ciocnim în curând

Florin Manea a anunţat afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte cu Gigi Becali, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Florin Manea a anunţat afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte cu Gigi Becali, la FCSB. Agentul care l-a dus pe Radu Drăguşin la Tottenham reprezintă un junior de la FCSB, dorit deja de cluburi mari din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Suciu, fundaş central la fel ca Drăguşin, are 15 ani, dar când va împlini 16 ani, Becali şi Manea vor negocia contractul jucătorului cu FCSB, care ar urma să aibă anumite clauze legate de un transfer în străinătate.

Florin Manea a anunţat afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte cu Gigi Becali, la FCSB

“Nu am lucrat cu Gigi Becali. Dar s-ar putea să ne ciocnim în curând. Am un copil foarte bun la el şi se apropie de 16 ani. Iar eu la 16 ani pot să îl iau la grilă (n.r. grila de formare).

E vorba de Tudor Suciu. Îl vor multe echipe (n.r. inclusiv Juventus). El joacă fundaş central, exact ca Radu. Este de picior stâng. Este mai tehnic ca Radu, dar îi lipseşte răutatea lui Radu.

El e ardelean, dar creşte. Rupe sala, face exact şi lucrurile pe care le făcea Radu Drăguşin. La 16 ani poţi să îl duci la orice club. Îl urmăresc mai multe echipe, dar am vorbit cu nea Vali Argăseală.

Reclamă

Şi vom găsi o soluţie. Ne întâlnim cu Gigi Becali şi nu am nicio problemă să îl las la FCSB, să îi facă un contract, dar să îi pună şi nişte clauze prin care să poată pleca în străinătate”, a spus Manea, citat de fanatik.ro.

Englezii l-au făcut praf pe Florin Manea

Pe de altă parte, englezii l-au făcut praf pe Florin Manea. După transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, britanicii l-au criticat dur pe agent, pentru faptul că acesta dezvăluie foarte ușor informații legate de această afacere.

Fundașul echipei naționale a ajuns la Spurs în această iarnă și a devenit cel mai scump jucător român din istorie. A fost achiziționat de la Genoa pentru suma de 25 de milioane de euro, la care se adaugă alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

Britanicii au notat faptul că nu au văzut niciodată un om care să vorbească atât de mult precum Florin Manea. Totodată, aceștia au menționat că, în mod normal, un agent ar trebui să fie tăcut și că nu ar trebui să dezvăluie atât de multe informații în presă.

„Deși cei mai mulți agenți obișnuiesc să fie tăcuți și să își facă treaba în culise, Manea iubește lumina reflectoarelor, oferind în mod regulat interviuri presei.

Fanii lui Spurs sunt încântați de transferul lui Drăgușin, însă unii dintre ei s-au săturat deja de declarațiile oferite de Manea. A vorbit regulat în presa din Italia despre interesul lui Tottenham și a continuat să fie vocal și după transfer.

Acum două săptămâni, Manea i-a enervat pe cei de la Spurs și pe fanii echipei declarând că îl vede pe Drăgușin jucând la Real Madrid sau Barcelona în trei sau patru ani. Acum, Manea a vorbit în presa din România despre comisionul încasat pentru transfer”, au notat cei de la spurs-web.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și