Închide meniul

Florin Manea, atac la adresa lui Antonio Sefer: „Cum să pui pe rețelele sociale că îți face mama geanta, om în toată firea?”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 februarie 2023, 17:03

Florin Manea, atac la adresa lui Antonio Sefer: Cum să pui pe rețelele sociale că îți face mama geanta, om în toată firea?”

Florin Manea, atac la adresa lui Antonio Sefer

Antonio Sefer / Instagram

Florin Manea a avut un atac dur la adresa lui Antonio Sefer (22 de ani), extrema celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile, Numele lui Antonio Sefer a fost în centrul atenției, deoarece Zulte Waregem a făcut o ofertă pentru acesta. Însă, tânărul fotbalist a refuzat oferta formației belgiene, nefiind mulțumit de salariul pe care ar fi urmat să îl primească.

Florin Manea, atac la adresa lui Antonio Sefer

Florin Manea, fostul impresar al lui Antonio Sefer, îl critică pe jucătorul celor de la Rapid pentru faptul că postează prea des pe rețelele sociale.

„Nu văd o schimbare de mentalitate la jucătorii tineri. Ce își ia un fotbalist care ia banii din primul contract? Mașină scumpă. Sunt puțini cei care încearcă să depășească nivelul actual. Radu Drăgușin are un Q5, de 25.000 de euro, deși putea să-și ia ce bolid dorea. Ferrari, Lamborghini, orice dorea. A investit deja mare parte din primii bani câștigați. De asta îl apreciez, pentru că e un băiat cu capul pe umeri. E foarte atent la tot ce face, inclusiv la ce postează pe rețelele sociale.

Sefer pune pe Facebook «mi-a făcut mama geanta să plec în cantonament». La 23 de ani (n.r. Sefer va împlini 23 de ani pe 22 aprilie)! Cine vrea să te transfere, citește acolo, ia la puricat tot ce ai postat, e atent la tot. Cum să pui că îți face mama geanta, om în toată firea? Păi, cine vrea să te transfere o să creadă că trebuie să te ia la pachet cu maică-ta. Trebuie să ai grijă ce postezi, pentru că cei de afară verifică tot. Vor să vadă cum gândești, dacă ești independent, dacă ești matur, dacă ai imagine curată”, a declarat Florin Manea, pentru sport.ro.

Reclamă

Florin Manea: „Mi-a mai zis Mitică de unul Plumbuitu!”

„Mi-a mai zis Mitică (n.r. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF) de unul Plumbuitu (n.r. Gabriel Plumbuitu, 18 ani, extremă stânga care a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaș, Metaloglobus, SSU Poli Timișoara și CS Tunari), era la Juventus Colentina. Mi-a zis că e superfotbalist. Când mă uit pe contul lui de Facebook, era într-o poză cu o floare în gură. Ținea o lalea în gură! Am încheiat orice discuție”, a mai spus Florin Manea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și