Închide meniul

Florin Manea îl face praf pe Victor Angelescu: „Nesimţirea e crasă! Nu-mi plac mincinoşii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 august 2022, 11:37

Florin Manea îl face praf pe Victor Angelescu: „Nesimţirea e crasă! Nu-mi plac mincinoşii!

Florin Manea l-a făcut praf pe Victor Angelescu

Florin Manea este un impresar din România / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Florin Manea îl face praf pe Victor Angelescu. Scandalul a pornit după ce Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie la Nice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea susţine că ar trebuie să ia un procent de 30 la sută din suma de transfer al lui Rareş Ilie la Nice. Chiar agentul de jucători spune că acest procent este cam mare şi s-ar fi mulţumit şi cu 15 la sută.

Florin Manea îl face praf pe Victor Angelescu

Procentul de 30% poate pare cam mare. Poate la un moment dat o să explic de ce s-a ajuns la această sumă. Nu pot să spun acum, deoarece cazul va fi în instanță și nu vreau să dezvălui. Pot să menționez doar că eu am cerut 15% și mi s-a oferit 30%.  Vă spun și cine. Angelescu mi-a dat 30%, Sunt un om care spune mereu adevărul. 

Pentru munca mea că aduc jucători vreau 15%. «Nu, că îți dăm 30%». Bine, dacă așa vreți voi, iau 30! Contractul e de colaborare, nu dau detalii din el. Aveam 2.500 de euro pe lună. Eu nu cred că ei știu de acest contract, nici nu cred că îl mai au. O să îl vadă în tribunal.

Am avut deschiderea să mă întâlnesc cu ei, nu am nimic cu ei, poate doar cu prietenul meu (n.r. – Victor Angelescu). Dar cu domnul Șucu, cu Daniel Nicolae nu am nimic. Am divergențele mele cu Angelescu, pentru că m-a mințit și mie nu-mi plac mincinoșii. 

Reclamă

Dacă ești un club profesionist trebuie să-ți plătești toate datoriile. Pueam să îi dau mult mai devreme în judecată. M-am gândit din cauza tratamentului… Nici măcar un mulțumesc nu a zis nimeni. Așteptam măcar din partea clubului să zică cineva mulțumesc mie și lui Ovidiu Burcă că am insistat să-l ia pe copilul ăsta. 

Flit total! Dacă mi-ar fi dat mesaj, poate că nu i-aș fi dat în judecată, dar când nesimțirea e așa crasă„, a spus Florin Manea la gsp.ro.

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!”

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice, după transferul de la Rapid. Puștiul de 19 ani și-a făcut primul prieten la noua echipă, încă de la primul antrenament. Flavius Daniliuc, fundașul austriac cu origini românești, i-a făcut un „tur” fostei „perle” din Giulești.

Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi. Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și