Închide meniul
VIDEO

Rareș Ilie, primit cu brațele deschise la Nice! Românul și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iulie 2022, 23:00

Rareș Ilie, primit cu brațele deschise la Nice! Românul și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!

Rareş Ilie va avea coechipier un fost campion din Premier League. Kasper Schmeicher a semnat cu Nice

Rareș Ilie, în timpul unui interviu / OGN Nice

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice, după transferul de la Rapid. Puștiul de 19 ani și-a făcut primul prieten la noua echipă, încă de la primul antrenament. Flavius Daniliuc, fundașul austriac cu origini românești, i-a făcut un „tur” fostei „perle” din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a fost cumpărat de Nice de la Rapid în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlicașul ofensiv de 19 ani își dorește să facă furori în Ligue 1.

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice

Rareș a efectuat astăzi primul antrenament alături de formația franceză. Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi.

Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

Înaintea antrenamentului, antrenorul lui Nice, Lucien Favre, l-a prezentat grupului pe Rareș Ilie.

Reclamă

„A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine.”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Ulterior, Rareș Ilie a fost filmat în timpul antrenamentului, unde a reușit mai multe faze interesante.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Mihai Stoica, surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice

Mihai Stoica s-a declarat surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice. Managerul general de la FCSB nu crede că fosta „perlă” a giuleștenilor se potrivește pentru fotbalul din Franța. MM a recunoscut însă că e de multă vreme fanul puștiului de 19 ani.

”Surprinzător, pentru că nu are profilul jucătorilor care se caută în Franţa, mai ales de o echipă ca Nice.

Pe de altă parte, ştim cine este antrenorul lui Nice, Lucien Favre, şi putem afla mai multe de la Adrian Ursea, care a lucrat cu Favre şi care a fost şi el antrenorul lui Nice şi chiar cu rezultate.

Surprinzător şi pentru că practic Rareş Ilie şi-a făcut cifrele jucând în play-out. Eu chiar eram curios să îl văd împotriva echipelor din play-off. Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut mereu, am spus înainte de a apărea cu cifre în Liga 1. Mi-a plăcut şi în Liga 2. E un jucător bun şi îmi place foarte mult şi cum se prezintă.

E un băiat deştept. Faptul că are încredere în el poate să îl ajute enorm, doar că îi va fi foarte greu pentru că în Franta, primele două ligi sunt ligi unde atacanţii au viteză, forţă, de regulă provin din Africa, deci calităţi fizice incontestabile şi chiar cred că va fi o mare realizare dacă va juca în acest campionat pentru Nice”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Rareș Ilie, primit cu brațele deschise la Nice
  • Românul și-a făcut deja un prieten în Franța: „M-a luat deoparte!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și