Închide meniul
VIDEO

Florin Niță, gafă la ultimul meci al lui Gaziantep. Continuă criza la echipa lui Marius Șumudică

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 19:07 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:21

Reclamă
Florin Niță, gafă la ultimul meci al lui Gaziantep. Continuă criza la echipa lui Marius Șumudică

Florin Niță, gafă la ultimul meci al lui Gaziantep

Florin Niţă / Profimedia

Florin Niță a comis o gafă la ultimul meci al lui Gaziantep. Fostul portar al celor de la FCSB a „comis-o” în partida cu Konyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar titular de la echipa națională a gafat în duelul menționat anterior, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. După această eroare a lui Niță, Gaziantep a pierdut 2 puncte importante și se află aproape de „zona roșie” a clasamentului.

Florin Niță, gafă la ultimul meci al lui Gaziantep. Ce s-a întâmplat în meciul cu Konyaspor

Cu mari probleme de lot, echipa lui Marius Șumudică a reușit să deschidă scorul în minutul 31 al duelului, atunci când Mert, jucător legitimat la Konyaspor, și-a trimis balonul în propria poartă.

Golul adversarilor avea să vină după gafa lui Florin Niță, din minutul 41 al duelului. La momentul respectiv, fostul portar de la FCSB a ieșit din poartă, în mod eronat, la o centrare în careul mic.

Un fundaș de la Gaziantep a ezitat și el să lovească mingea, iar balonul a ajuns în cele din urmă la Marlos Moreno, care a înscris cu poarta goală.

Reclamă

Astfel, scorul final al partidei dintre echipa lui Marius Șumudică și formația la care este legitimat Alexandru Cicâldău a fost 1-1.

La finalul partidei, întrebat despre forma slabă a echipei sale, Marius Șumudică a menționat faptul că Gaziantep speră să obțină mai multe puncte abia după partida din următoarea etapă, împotriva celor de la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom juca în deplasare cu Galatasaray, săptămâna viitoare. O să mergem să jucăm fotbal. După aceea vor urma meciurile reale, cu Kayserispor și Samsunspor.

Vrem să facem puncte din acele partide. Dacă vom reuși să obținem 40-42 de puncte, o să rămânem în prima ligă. Când am venit aici, am promis că vom rămâne în prima ligă”, a spus Marius Șumudică, citat de sporx.com.

În momentul de față, echipa lui Marius Șumudică se află pe locul al 14-lea în liga din Turcia, cu 23 de puncte după 22 de meciuri. În cadrul campionatului intern, Gaziantep a câștigat ultimul meci pe 23 decembrie 2023, atunci când o învingea pe Karagumruk, cu scorul de 3-0.

De la acel meci, trupa lui „Șumi” a obținut 4 rezultate de egalitate și o înfrângere, în cadrul campionatului intern. Singura victorie din 2024 a lui Gaziantep, până în momentul de față, a venit în partida cu Bodrumspor, din Cupă, încheiată cu victoria echipei pregătite de român, scor 1-0.

Marius Şumudică, umilit la conferinţa de presă. Reporterii s-au ridicat şi au plecat înainte ca Şumi să vorbească

Marius Şumudică a fost umilit la conferinţa de presă, după meciul dintre Sivasspor şi Gaziantep, încheiat la egalitate, 2-2. La finalul partidei, Şumi a fost la un pas de bătaie cu antrenorul gazdelor, Bulent Uygun.

Şumudică a intrat în sala de conferinţe şi a găsit mai mulţi reporteri: „Prea multă lume!”, a spus românul, iar jurnaliştii nu au stat pe gânduri şi au plecat.

Reporterii s-au ridicat în acelaşi timp şi au plecat din sala, ca o formă de protest la adresa antrenorului român. „Pleacă toţi? Vă mulţumesc mult”, a fost reacţia tehnicianului român.

Reclamă

La interviul flash acordat pe teren, imediat după meci, Şumi spusese că doar echipa lui a fost pe teren.

„Am fost echipa care a pierdut două puncte azi. A fost o singură echipă pe teren şi aceea a fost Gaziantep. Noi am avut ocaziile şi am făcut totul. Îi felicit pe jucătorii meci. Este unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului”, a spus Şumudică, citat de beinsports.com.tr.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și