Închide meniul

Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2024, 11:15

Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024

Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă - Hepta

Florin Prunea a dezvăluit care e jucătorul de la FCSB care nu ar avea ce căuta în lotul lui Edi Iordănescu, cu care România va ataca EURO 2024. Este vorba de Vlad Chiricheş, fundaşul de 34 de ani care de-abia a revenit în tricoul liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Prunea a lăudat ideea lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB pe fostul căpitan al naţionalei. Chiar dacă a suferit accidentări şi nu a mai jucat de la finalul lui august, fotbalistul cotat la 650.000 de euro rămâne un nume important în vestiar.

Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”

„Chiricheș este imposibil să facă parte din lotul României de la EURO 2024. Cu tot respectul pentru tot ce a făcut, este un exemplu pentru cei tineri, dar el nu poate fi la echipa națională pentru un turneu final. Sau să zici că-l ia pentru un meci, pentru experiența lui

Plus că și uite la FCSB, au luat o decizie fantastică să-l țină aproape de echipă, poate pe o altă poziție. Este un om de la care, într-adevăr, jucătorii au ce să învețe.

Este un om de grup, un băiat care atunci când vorbește despre fotbal are ce să spună. Dar nu l-aș vedea ca jucător. Dar nu vreau să mai spun nimic”, a spus Prunea, citat de digisport.ro. 

Reclamă

Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024

Vlad Chiricheş a revenit şi a jucat primele minute după accidentarea suferită în luna august. Fundaşul central a purtat banderola de căpitan în amicalul FCSB – Gloria Buzău, scor 1-1, care s-a disputat cu „porţile închise”.

Vlad Chiricheş este convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Fundaşul central în vârstă de 34 de ani ani a anunţat care este planul prin care speră să îl convingă pe ultima sută de metri pe Edi Iordănescu.

Chiricheş trage tare pentru a-şi recâştiga locul în primul 11 la liderul Ligii 1. E sigur că, dacă va juca în meciurile rămase ale FCSB-ului, din play-off, ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

„Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și