Închide meniul

Florin Prunea a anunţat „transferul verii” în Liga 1! Va avea un salariu uriaş

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2024, 7:32

Reclamă
Florin Prunea a anunţat „transferul verii în Liga 1! Va avea un salariu uriaş

Florin Prunea a anunţat "transferul verii" în Liga 1

Florin Prunea, în cadrul unei conferinţe de presă - Hepta

Florin Prunea a anunţat „transferul verii” în Liga 1 este cel al lui Louis Munteanu, adus de CFR Cluj, care a câştigat bătălia cu rivalele FCSB şi Rapid pentru fostul fotbalist al Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Gruia va plăti două milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului cotat la 1.8 milioane de euro. Munteanu va ajunge la un salariu uriaş pentru fotbalul românesc.

Florin Prunea a anunţat „transferul verii” în Liga 1! Va avea un salariu uriaş

Salariul lui va fi în primul sezon de 30.000 d euro şi va creşte după fiecare stagiune cu câte 5.000 de euro. Dacă îşi va duce contractul la sfârşit, el va câştiga 50.000 de euro, o sumă spectaculoasă pentru nivelul Ligii 1.

”Două milioane de euro, în momentul de față, e o sumă colosală pentru competiția din România. Plus efortul pe care l-au făcut pentru a convinge jucătorul. E cel mai bine plătit de la noi, cred. Pentru România, este transferul verii!”, a spus Prunea, citat de digisport.ro.

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Patronul clujenilor a oferit declaraţii clare, după ce latifundiarul din Pipera a avut o reacţie ironică.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a transmis că el a renunţat la transferul lui Louis Munteanu la FCSB şi a făcut oferta de două milioane de euro doar pentru ca rivalii de la CFR Cluj să pluseze şi să ofere o sumă mai mare în schimbul atacantului.

„Astea sunt prostii! Vă spun sincer, noi, CFR Cluj, am făcut oferta pentru jucător cu mult înainte de a face el sau mai știu eu cine vreun demers. Așa, să vorbim… Noi ne-am înțeles pe ceea ce convenisem cu Fiorentina.

Noi am făcut ceea ce facem de obicei. Modești, fără zgomot, pe silențios, fără să ne dăm mari! Și nu căutăm polemică, nu vrem să ne certăm cu nimeni”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

Reclamă

CFR Cluj va plăti două milioane de euro în schimbul lui Louis Munteanu. În plus, Fiorentina va păstra 50% dintr-un viitor transfer al atacantului, care va avea un salariu de peste 360.000 de euro pe an, în Gruia.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și