Închide meniul

Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat vehement: „Şmecheresc, eu nu pot fi păcălit”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 23:55

Reclamă
Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat vehement: „Şmecheresc, eu nu pot fi păcălit

Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat vehement

Florin Prunea şi Gigi Becali / colaj Hepta

Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat vehement. Fostul portar al lui Dinamo şi al echipei naţionale a susţinut că arbitrajul de la meciul FCSB – FC Botoşani 3-2 a fost unul „şmecheresc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea consideră că centralul Cătălin Ion Buși ar fi luat la acest meci mai multe decizii greşite în favoarea FCSB dacă nu ar fi existat VAR.

Florin Prunea a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat vehement: „Şmecheresc, eu nu pot fi păcălit”

Pe mine nu poate să mă păcălească (n.r. Cătălin Buși). În primul rând, sunt două decizii greșite, aici e minus un punct. După ce a dat roșu, s-a înclinat terenul uite așa, într-o parte. Eu nu pot fi păcălit.

Mie mi-a lăsat impresia, și nu mă păcălesc la lucrurile astea, că era chestie de secunde până urma să facă și dincolo o eliminare. Arbitrajul a fost unul șmecheresc. În fața băncii de rezerve a lui Bogdan Andone, a fost un fault, de era să intre în teren.

Arbitrul de centru ia aceste decizii nu conform regulamentului și sunt luate într-o singură direcție, plus alea două cartonașe galbene care nu au fost, păi ce să fac mai mult de atât?

Reclamă

La semnalizarea VAR (n.r. l-a eliminat pe Nana Antwi în minutul 18)! Aici (n.r. la faultul lui Darius Olaru), tot la semnalizarea VAR, dacă nu era VAR, vă spun eu, nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa ceva. Dacă nu VAR, erau două la FCSB și alte două galbene degeaba. Păi ce vrei să facă un arbitru mai mult să te împingă de la spate?

După l-am văzut pe Gigi că spune ’dom-le, ăsta e băiat bun!’, păi normal că e băiat bun dacă te împinge de la spate, cum să nu fie băiat bun? Sunt două decizii majore pe care le-a răsucit VAR-ul și alte două cartonașe galbene care nu au fost”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Decizia FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali! Ce îl aşteaptă pe patronul FCSB-ului

Iată decizia FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali! FRF s-a autosesizat după declaraţiile făcute de patronul FCSB-ului, iar acesta urmează să ajungă iar la Comisii.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut declaraţii reprobabile despre Cristina Mariana Trandafir, arbitru care s-a aflat în camera VAR la meciul FCSB – FC Botoşani 3-2.

Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile menționate și acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină și Etică”, a transmis Biroul de Comunicare al FRF, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali a făcut şi în trecut declaraţii sexiste, referindu-se la un alt arbitru care este femeie, Iuliana Demetrescu.

Gigi Becali i-a recomandat astăzi arbitrei Cristina Mariana Trandafir să meargă la fotbalul feminin. Becali a susţinut, totodată, că „femeia nu poate interveni peste bărbat”, derapaj evident sexist.

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei”

„Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR.

Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați”

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Reclamă

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la palat.

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2. Sunt şi buni de plată!

LPF a anunţat ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, cei doi jucători de la FCSB care au fost eliminaţi în victoria cu FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Fundaşul dreapta ghanez, care a primit cartonaş roşu în minutul 18, a scăpat cu o singură etapă de suspendare. Va lipsi numai în meciul cu FC Voluntari, care va fi joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În schimb, căpitanul liderului din Liga 1 va sta două etape şi va avea de plătit nu mai puţin de 3.000 de lei. Golgheterul roş-albaştrilor va rata atât partida cu FC Voluntari, cât şi cea cu Petrolul. Va putea juca în ultimul meci din sezonul regulat, în derby-ul din deplasare cu Rapid.

FC FCSB vs AFC Botoșani – Eliminări Antwi Nana Kwame (gazde), Kaprof Juan Cruz (oaspeți), Olaru Darius Dumitru (gazde) – În temeiul art. 63.1.e din RD, se sancționează jucătorul Antwi Nana Kwame (gazde) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Olaru Darius Dumitru (gazde) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Kaprof Juan Cruz (oaspeți) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei”, se anunţă în comunicatul lpf.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și