Închide meniul

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948: „Nu am ce să le reproşez!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 21:17

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948: „Nu am ce să le reproşez!

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948. Fostul portar a declarat că negocierile au picat atunci când nu a fost de acord cu o clauză din contractul propus de oficialii olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a încercat să-i aducă pe Florin Prrunea şi Marius Şumudică, pe posturile de preşedinte şi antrenor, însă totul a picat pe ultima sută de metri. Cei doi nu au fost de acord cu clauzele impuse de oficialii olteni.

Florin Prunea a dat cărţile pe faţă, după ce nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948

Florin Prunea a declarat că negocierile picate cu FC U Craiova 1948 nu au legătură cu situaţia lui Marius Şumudică. Acesta a declarat că şi-ar fi dorit să lucreze cu „Şumi”, însă negocierile au picat.

Prunea a dezvăluit că a purtat discuţia finală în decursul zilei de duminică că Adrian Mititelu Jr., şi a ajuns la concluzia că nu poate accepta contractul propus de oficialii olteni. Fostul portar a mai declarat că patronii din Bănie au fost corecţi faţă de el, însă nu a ajuns la o înţelegere cu aceştia, din cauza unei clauze contractuale.

„Am zis de aseară că până nu se semnează documentele, nimeni nu e sigur de nimic. Nu s-a întamplat nimic. Marius Șumudică a negociat contractul lui direct cu Adrian Mititelu, iar eu pe al meu, separat. Nu am fost legați unul de altul.

Reclamă

Sigur că mi-aș fi dorit să lucrez cu el. Am spus din prima că vreau să lucrez cu Șumudică, atunci când m-a întrbeat Mititelu. Nu m-a făcut să mă răzgândesc, am vrut să mă duc, dar a fost vorba de o singură clauză contractuală.

Nu am ce să le reproșez, oamenii au fost corecți cu mine. Dânșii știu mai bine ce au de făcut, acolo ne-am împotmolit, să zic așa. Azi am purtat ultima rundă de negocieri și, din păcate, nu s-a legat. Telefonul meu e deschis, știți bine ce înseamnă Craiova pentru mine”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii după ce au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii pe internet după ce Marius Şumudică şi Florin Prunea au refuzat să semneze cu FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu le-a replicat dur pe Facebook unor fani care şi-au manifestat dezamăgirea că Şumudică şi Prunea nu mai ajung la FC U Craiova 1948.

„Sunt dezamăgit, Șumudică se bătea cu toți, se lua cu ei de gât. Sunt banii dumneavoastră până la urmă, dar asta simt acum”, a comentat unul dintre fanii lui FC U. „Ești dezamăgit! Incredibil, unde am ajuns, să dați voi sfaturi! Vezi-ți de afacerile tale! Nu mai duce grija noastră! Lăsați-mă în pace cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care n-au mișcat o piatră în viața lor! Nu v-am cerut sfaturi! Nu de asta am nevoie!”, a replicat dur Adrian Mititelu.

„Era clar că o minune durează 3 ore la noi. În puțin timp o să fie stadionul gol și majoritatea o să-și piardă pasiunea pentru această echipă mult iubită! Vorbă multă, fapte nimic…”, a comentat altcineva. Adrian Mititelu i-a răspuns dur şi acestui fan. „Du-te la CSU, m-am săturat de plângăcioşi, noi mergem înainte”, a scris patronul lui FC U Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și