Închide meniul

Florin Prunea a răbufnit! Mesaj categoric pentru Andrei Nicolescu: „Nu-mi dă nicio speranţă!”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 19:16

Reclamă
Florin Prunea a răbufnit! Mesaj categoric pentru Andrei Nicolescu: „Nu-mi dă nicio speranţă!

Florin Prunea a răbufnit! Mesaj categoric pentru Andrei Nicolescu

Florin Prunea, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Prunea a răbufnit şi i-a transmis un mesaj categoric lui Andrei Nicolescu. Fostul internaţional a analizat situaţia pe care Dinamo o traversează şi l-a taxat pe administratorul special al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu FCSB în următoarea etapă. „Câinii” sunt fără victorie din luna august, iar pe marea rivală o vor întâlni duminică, de la ora 20:30.

Florin Prunea a răbufnit şi i-a transmis un mesaj categoric lui Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu a declarat, înaintea meciului cu FCSB, că se va „trage linie” la Dinamo după ultimele meciuri rămase de disputat în 2023. Florin Prunea l-a atacat pe administratorul special al alb-roşilor după această afirmaţie.

Prunea consideră că nu are nicio speranţă în privinţa situaţiei de la Dinamo, dat fiind jocul echipei. Acesta nu le reproşează însă nimic jucătorilor, mărturisind că şansa „câinilor” este reprezentată de faptul că nici celelalte echipe din subsolul clasamentului nu traversează o formă prea bună.

„Antrenorul îl schimb în momentul în care văd că nu am nicio speranță, că jocul nu-mi dă nicio speranță.

Reclamă

La Dinamo, în acest tur de campionat, la băieții ăstia nu ai ce să le reproșezi. Ca atitudine, atât pot. Șansa lui Dinamo este că celelalte echipe nu au reușit să facă puncte.

Domnul Nicolescu a spus că facem o analiză. Urmează FCSB, Sepsi, Voluntari, Botoșani și încă unul. Dacă nu faci niciun punct, ce linie să mai tragi?”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Andrei Nicolescu, mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB

Andrei Nicolescu a avut un mesaj războinic înainte de Dinamo – FCSB. Administratorul special de la Dinamo a spus că echipa lui Ovidiu Burcă poate produce marea surpriză în derby.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, oficialul dinamoviştilor a făcut apel la fani să vină în număr cât mai mare la stadion. Nicolescu a fost pe stadion la România – Elveţia 1-0 şi a rămas uimit de atmosferă.

„Sper să arătam altă faţă ca până acum ca şi echipă. Mi-a plăcut enrgia din stadion, am văzut un stadion plin. Sper ca şi duminică să fie stadionul plin. Cu sigurnaţă va fi un derby şi în teren pentru că suntem pregătiţi pentru acest derby.

Pe hârtie diferenţa pare mare, dar vă garantez că în teren vom fi pregătiţi pentru acest derby. Noi vorbim de fiecarea dat şi ne dorim ca fiecare meci să îl abordăm la victorie. După ultimele rezultate, lumea nu ne mai crede„, a spus Andrei Nicolaescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și