Închide meniul

Florin Prunea: „Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua”

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2023, 14:19

Reclamă
Florin Prunea: „Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua

Florin Prunea: "Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua"

Fanii CSA Steaua / Hepta

Florin Prunea susține că „Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua”. Verdictul este unul dur, dacă ținem cont că disputarea derby-ului FCSB – Dinamo pe noul Stadion Steaua e la o semnătură distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea. Ar fi una dezastruoasă pentru CSA, susține Prunea.

Florin Prunea: „Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua”

„Cel mai important pas va fi acela când FCSB va intra în Ghencea. Dacă FCSB intră acolo, va fi stadionul plin. Atunci s-a terminat cu echipa de fotbal de la CSA Steaua. Și asta este o miză”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea

Mai mult, Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea. Partida din etapa a doua a Ligii 1 ar putea aduce un conflict de proporţii între ultraşii CSA Steaua din Peluza Sud şi cei de la Peluza Nord.

Reclamă

”Eu mă gândesc că domnul prim-ministru avea ocazia să meargă la Steaua – Dinamo acum puțin timp, dar a ratat-o, sau poate pentru că nu era în funcția respectivă, nu era așa important.

Eu ți-am zis la o emisiune trecută că FCSB va juca în Ghencea, auzisem niște lucruri. Dacă tot nu e voie să se implice politicul în fotbal, de ce să se facă la noi? Sau când vorbim despre bani publici și omorâm tot cu bani publici, când intervine cineva din politic, e permis.

Stadionul respectiv nu a fost închiriat pentru că sunt alte lucruri decât la un stadion normal, care depind de Ministerul Apărării. N-au fost puse la punct, asta a fost principala problemă. Acum, se pot rezolva.

Reclamă 4 / 0/3

Nici n-au fost multe cluburi care au vrut să joace acolo, doar FCSB și-a exprimat dorința. Se știe conflictul dintre cele două cluburi. Va fi un conflict dacă FCSB va juca acolo. Patronul FCSB-ului zicea că nu vrea să joace acolo, să nu apară un conflict, ca pe urmă, cum ne-a obișnuit, să-și schimbe părerea.

Din partea mea, să joace, dar acolo a fost stadionul Stelei, e terenul Armatei. Știi prea bine că cele două părți de suporteri sunt în conflict. Dacă FCSB va juca acolo, se vor întâmpla anumite lucruri, care nu îmi doresc să se întâmple”, a spus Balint, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și