Închide meniul

Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea. „Se vor întâmpla lucruri”

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2023, 9:50

Reclamă
Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea. „Se vor întâmpla lucruri

Gabi Balint, discurs vehement după România - Israel 1-1

Gabi Balint, în timpul unei emisiuni / AS.ro

Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea. Partida din etapa a doua a Ligii 1 ar putea aduce un conflict de proporţii între ultraşii CSA Steaua din Peluza Sud şi cei de la Peluza Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta susţine fostul mare atacant al României, după ce Gigi Becali s-a lăudat că Marcel Ciolacu i-a promis că FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea.

Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea

”Eu mă gândesc că domnul prim-ministru avea ocazia să meargă la Steaua – Dinamo acum puțin timp, dar a ratat-o, sau poate pentru că nu era în funcția respectivă, nu era așa important.

Eu ți-am zis la o emisiune trecută că FCSB va juca în Ghencea, auzisem niște lucruri. Dacă tot nu e voie să se implice politicul în fotbal, de ce să se facă la noi? Sau când vorbim despre bani publici și omorâm tot cu bani publici, când intervine cineva din politic, e permis.

Stadionul respectiv nu a fost închiriat pentru că sunt alte lucruri decât la un stadion normal, care depind de Ministerul Apărării. N-au fost puse la punct, asta a fost principala problemă. Acum, se pot rezolva.

Reclamă

Nici n-au fost multe cluburi care au vrut să joace acolo, doar FCSB și-a exprimat dorința. Se știe conflictul dintre cele două cluburi. Va fi un conflict dacă FCSB va juca acolo. Patronul FCSB-ului zicea că nu vrea să joace acolo, să nu apară un conflict, ca pe urmă, cum ne-a obișnuit, să-și schimbe părerea.

Din partea mea, să joace, dar acolo a fost stadionul Stelei, e terenul Armatei. Știi prea bine că cele două părți de suporteri sunt în conflict. Dacă FCSB va juca acolo, se vor întâmpla anumite lucruri, care nu îmi doresc să se întâmple”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo

Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo. Premierul României a vorbit despre locul de disputare al derby-ului programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Arena Naţională nu este disponibilă în perioada următoare, iar FCSB caută alte variante. Gigi Becali a anunţat că derby-ul se va juca în Ghencea, iar Marcel Ciolacu, premierul României, a declarat că i se pare normal ca această partidă să se joace pe stadionul Steaua şi că vrea să fie prezent la meci.

„Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat Marcel Ciolacu.

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și