Închide meniul

Florin Prunea, dezvăluire spectaculoasă: „`Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam`”

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2023, 13:53

Reclamă
Florin Prunea, dezvăluire spectaculoasă: „`Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam`

Florin Prunea, dezvăluire spectaculoasă

Florin Prunea şi Gică Popescu, în timpul unui meci al României / Getty Images

Florin Prunea a făcut o dezvăluire spectaculoasă după ce Vlad Chiricheş a fost înjurat de fanii gazdelor, în Oţelul – FCSB 0-2. Fostul portar şi-a adus aminte de perioada din fotbalul românesc după gafa făcută în România – Suedia, în sferturile Campionatului Mondial din 1994.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, cu 29 de ani în urmă, tricolorii erau la câteva minute de calificarea în semifinalele World Cup, dar Kenneth Anderson a sărit mai mult decât Prunea şi a egalat la 2-2. România a pierdut la penalty-uri şi a irosit posibilitatea de a întâlni Brazilia într-o semifinală istorică pentru fotbalul nostru.

Florin Prunea, dezvăluire spectaculoasă: „<Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam>”

„Trebuie să se obișnuiască din nou Chiricheș cu fotbalul românesc, cu atmosfera, unii te mai înjură. Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea. M-a înjurat toată repriza. Și la pauză i-am zis: «Mai poți, fratele meu?».

Și el îmi zice «Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea și am divorțat». Îți dai seama unde s-a ajuns? Și i-am zis «Bine, mă, înjură-mă până la capăt cum vrei tu».

Ca să vezi cum este viața. O minge simplă. Eu nu l-am văzut pe Kenneth Anderson, că dacă-l vedeam… Eu nici n-am sărit. O calitate de bază a mea era detenta, eu aveam forță bună în picioare. Eram și pe reflex, dar săream mult de la pământ. Dar la faza aia nici nu am sărit prea mult.

Reclamă

Nu l-am văzut când a venit și mi-a luat mingea. Parcă am și atins-o. Pe moment atunci, când s-a întâmplat acea fază, îmi venea să fac o groapă și să mă bag acolo, să nu mai văd pe nimeni. Dar la un minut după acea greșeală a fost o fază la care am avut o intervenție incredibilă. A fost o minge lângă bară, am salvat de vreo două ori și a fost faza Campionatului Mondial la salvări de portar.

Când am venit din America, prima dată ne-am oprit la Timișoara că erau 100.00o de români. Când am văzut marea aceea de oameni eu nu am vrut să cobor din avion de rușine. I-am zis lui Nea Puiu că eu nu cobor”, a spus Prunea, citat de digisport.ro.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB

Fundaşul de 33 de ani a revenit în Liga 1 după 10 ani. El a fost titular în victoria celor de la FCSB de la Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Elias Charalambous a câştigat cu 2-0 duelul cu Oţelul Galaţi. Pentru formaţia roş-albastră au marcat Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

Chiricheş, care a evoluat 63 de minute în meciul cu Oţelul, a declarat la finalul meciului de la Galaţi că trebuie să se reobişnuiască cu mentalitatea din fotbalul românesc.

„Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și