Închide meniul

Florin Prunea, gata să devină preşedinte la FC U Craiova 1948! Prima mutare pregătită, după retragerea lui Adrian Mititelu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 17:20

Florin Prunea, gata să devină preşedinte la FC U Craiova 1948! Prima mutare pregătită, după retragerea lui Adrian Mititelu

Florin Prunea ştie care este meciul care poate decide titlul în Liga 1

Florin Prunea, la un eveniment/ Hepta

Florin Prunea e gata să devină noul preşedinte de la FC U Craiova 1948. Aceasta este prima mutare pregătită de olteni, după ce Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la echipă, ca urmare a înfrângerii cu Rapid, din ultima etapă de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a fost ultima dată preşedinte la Dinamo, timp de un an, între 2019 şi 2020. De atunci, el nu a mai activat la niciun club din Liga 1.

Florin Prunea, gata să devină preşedinte la FC U Craiova 1948

Conform fanatik.ro, Florin Prunea a purtat negocieri cu oficialii de la FC U Craiova 1948 în cursul zilei de sâmbătă, după înfrângerea oltenilor cu Rapid, scor 3-5.

Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar fostul portar va ocupa funcţia de preşedinte, la formaţia din Bănie.

Oltenii au trecut la fapte, după ce Adrian Mititelu a anunţat, imediat după înfrângerea cu Rapid, că un preşedinte va fi adus la echipa sa. De asemenea, Mititelu a mai declarat şi că se va retrage de la echipă, şi o va lăsa pe mâna fiului său, Adrian Mititelu Jr.

Reclamă

Obiectivul lui Florin Prunea la FC U Craiova 1948 va fi acela ca echipa să se califice în play-off. Momentan, oltenii nu au antrenor, după demiterea lui Nicolae Dică.

Tot Adrian Mititelu a fost cel care a anunţat că pe lângă un preşedinte, şi un antrenor va fi adus la echipă în următoarea perioadă.

Marius Şumudică rămâne favoritul lui Adrian Mititelu pentru preluarea băncii celor de la FC U Craiova 1948. De altfel, acţionarul din Bănie a recunoscut public faptul că îl doreşte pe „Şumi” în Bănie, însă nu s-a ajuns la o înţelegere cu antrenorul, până în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid. Acesta a dezvăluit că echipa din Bănie va fi condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere. De asemenea, Mititelu a mai anunţat că oltenii vor avea un preşedinte şi un antrenor nou în următoarea perioadă.

„Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și