Închide meniul

Florin Prunea îl avertizează pe Nicolae Dică: „Când patronul vine și spune ’e cuminte’, tu ai o mare problemă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 22:37

Florin Prunea îl avertizează pe Nicolae Dică: „Când patronul vine și spune e cuminte, tu ai o mare problemă!

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Florin Prunea îl avertizează pe Nicolae Dică, preferatul lui Gigi Becali pentru banca lui FCSB. Fostul internaţional român este de părere că „Dicanio” ar trebui să se gândească serios la decizie, mai ales după ce patronul vicecampioanei l-a descris drept un „om cuminte”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când patronul vine și spune ’e cuminte’, tu ca antrenor ai o mare problemă, la Dică mă refer. Îmi pare rău pentru Toni Petrea. Nu pot să înțeleg ce se întâmplă în trei luni la o echipă care a fost la un pas de a juca finala campionatului, care a făcut un play-off incredibil.

Florin Prunea îl avertizează pe Nicolae Dică

Este o schimbare și din punct de vedere fizic și din punct de vedere tehnico-tactic. Jucătorii au uitat să joace fotbal. S-a întâmplat ceva, dezamăgirea că au pierdut sezonul trecut, pregătirea, văd echipa că nu poate să alerge. Îl văd pe Florin Tănase, nu mai driblează, nu mai zic de Florinel Coman, Cordea sau Tavi Popescu.

Nu am văzut-o pe FCSB să aibă fundași centrali atât de slabi în ultimii ani. Bouhenna de doi ani nu mai joacă nimic. Niciun jucător care a venit de la Botoșani nu a adus nimic nou. După ce că se vede că nu poate, Dawa se mai și complică. Sper să își revină, dar nu cred. Zona centrală este un coșmar. Și linia de mijloc este praf.

Îl văd pe Darius Olaru. La ce travaliu făcea, el nu se accidenta atât de ușor. Toți jucătorii au probleme. Este o problema legată și de antrenor. Cred că Toni Petrea a luat decizia după meciul cu Saburtalo. A fost decizia lui, nu cred că a vorbit cu nimeni. I-a fost frică de meciul ăsta. Îmi pare rău să o spun, dar probabil că va antrena toată viața doar FCSB”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!„

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali, după ce Toni Petrea a decis să plece de la echipă.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

„Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre.

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Florin Prunea îl avertizează pe Nicolae Dică
  • Mesaj clar pentru favoritul lui Gigi Becali pentru banca FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
Vezi toate știrile
Citește și