Închide meniul

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB: „E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 17:44

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB: „E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa!

Mihai Stoica, încântat de noul atac al lui FCSB! Jucătorul care l-a "cucerit"

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB
  • Anunţul făcut de managerul general al vicecampioanei

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali, după ce Toni Petrea a decis să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Mihai Stoica îl aşteaptă pe Nicolae Dică înapoi la FCSB

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Reclamă

„Sper să fie Dică, echipa asta poate elimina Saburtalo. Ne trebuie puţină încredere. Avem aceeaşi echipă de anul trecut şi a făcut cel mai bun parcurs din play-off, nimeni n-a făcut punctele noastre.

În toate cele trei meciuri am fost conduşi, nu doar că nu am reuşit să marcăm. Cineva trebuie să le redea încrederea, aşa cum jucau acum trei luni. Cine o să fie antrenor trebuie să accepte să lucreze cu Neubert.

Reclamă

Sper să vină. E ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa ieşite din comun. Cu Dică nu doar am eliminat Viktoria Plzen, cu Dică am făcut 0-0 cu Sporting la Lisabona, aveam şanse de calificre în Champions League în grupe. Tot cu Dică am bătut Lazio la Bucureşti. Sper să iasă sub scut de la discuţiile cu Gigi Becali”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | FCSB are un antrenor nou: Gigi Becali s-a înţeles cu Nicolae Dică

FCSB are un antrenor nou! Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică, care va conduce primul antrenament chiar mâine dimineaţă!

FCSB are un start de sezon de coşmar. În campionat a remizat cu nou-promovata U Cluj, 1-1 şi a fost învinsă de Rapid, 0-2, iar în Conference League a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Saburtalo, scor 0-1. În urma acestor rezultate, Toni Petrea a plecat de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Gigi Becali s-a mişcat rapid şi a găsit un nou antrenor pentru FCSB. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică.

Aşa cum AS.ro v-a anunţat încă din această dimineaţă, antrenorul de 42 de ani se află în discuţii avansate cu patronul vicecampioanei, iar revenirea sa este ca şi făcută. „Dicanio” va conduce mâine primul antrenament cu Florin Tănase, Octavian Popescu&co.

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!„

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”