Închide meniul

Florin Prunea îl elogiază pe Borja Valle: „Fantastic jucător, e transferul cel mai bun”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 15:51

Reclamă
Florin Prunea îl elogiază pe Borja Valle: Fantastic jucător, e transferul cel mai bun”

Florin Prunea îl elogiază pe Borja Valle

Borja Valle, într-un meci disputat pentru Dinamo / Hepta

Florin Prunea îl elogiază pe Borja Valle (30 de ani). Fostul jucător al lui Dinamo a semnat cu Rapid. Florin Prunea a fost impresionat de calităţile spaniolului în perioada în care acesta evolua la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle a fost adus la Bucureşti de către Dinamo în perioada în care clubul era condus de Pablo Cortacero. Având în vedere că ibericul nu şi-a încasat salariul de 33.000 de euro lunar, el a părăsit atunci rapid capitala României.

Florin Prunea îl elogiază pe Borja Valle

Borja Valle este transferul cel mai bun făcut de o echipă românească până acum. A fost cel mai bun de la Dinamo, un jucător foarte bun, fantastic. Borja Valle chiar a jucat la Dinamo, un transfer foarte bun. Bun jucător, foarte bun, dar cred că a venit pe un salariu mare”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Borja Valle a semnat cu Rapid. Mijlocaşul spaniol a ajuns în Giuleşti din postura de jucător liber de contract şi a semnat pe două sezoane cu formaţia pregătită de Adrian Mutu.

Borja Valle se află la a doua aventură în România, după ce a evoluat în 2020 la Dinamo. În 10 meciuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, spaniolul a marcat 5 goluri.

Reclamă

Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp. Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, a declarat Borja Valle, potrivit site-ului oficial al echipei giuleştene.

Ultima echipă a lui Borja Valle a fost FC Cartagena, echipă din liga secundă din Spania pentru care a evoluat în 41 de meciuri şi a înscris 6 goluri.

În cariera sa, Borja Valle a mai evoluat la Ponferradina, Celta Vigo 2, Ourense, Oviedo, Deportivo, Elche, Dinamo, Khorfakkan şi Alcorcon. Pe transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato!

Președintele formației de sub Podul Grant, Daniel Niculae a vorbit despre planurile formației pe care o reprezintă, în această perioadă de mercato:

Suporterii noștri vor să vadă luptători pe teren, iar el e un luptător. Luăm ce avem noi nevoie, iar Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, un internațional român, care ne va ajuta mult. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și cu echipe, vom vedea zilele acestea ce va fi. Lucrurile merg bine, cred că se putea și mai bine în sezonul trecut. Trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, pentru că standardele au fost ridicate și mai mult”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Rapid şi-l dorea şi pe Rareş Ilie, dar fostul jucător al giuleştenilor s-a decis şi nu se întoarce în România. Jurnaliştii francezi anunţă că mijlocaşul de 20 de ani va pleca din nou sub formă din împrumut de la Nice, dar nu în Liga 1. Ajunge în Elveţia, la nou-promovata Laussane Sport.

Împrumutul lui Rareş Ilie la Maccabi Tel Aviv expiră la finalul acestei luni, iar jucătorul român ar trebui să se întoarcă la Nice. Oficialii clubului din Ligue 1 au decis totuşi să nu îl păstreze nici sezonul viitor, chiar dacă au plătit nu mai puţin de 5 milioane de euro în conturile Rapidului.

Rareş Ilie era principala ţintă a alb-vişiniilor pe piaţa transferurilor. Cătălin Cârjan este jucătorul care ar putea veni la Rapid şi să îl facă uitat pe Ilie. Borja Valle, Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea şi Christopher Braun sunt jucătorii care au semnat deja cu Rapid.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și