Închide meniul

Borja Valle a semnat cu Rapid. Fostul dinamovist a fost prezentat de giuleşteni

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 13:28

Reclamă
Borja Valle a semnat cu Rapid. Fostul dinamovist a fost prezentat de giuleşteni

Borja Valle a semnat cu Rapid

Borja Valle / Hepta

Borja Valle a semnat cu Rapid. Mijlocaşul spaniol a ajuns în Giuleşti din postura de jucător liber de contract şi a semnat pe două sezoane cu formaţia pregătită de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle se află la a doua aventură în România, după ce a evoluat în 2020 la Dinamo. În 10 meciuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, spaniolul a marcat 5 goluri.

Borja Valle a semnat cu Rapid. Fostul dinamovist a fost prezentat de giuleşteni

În vârstă de 30 de ani, Borja Valle este al cincilea transfer al giuleştenilor din această vară. Spaniolul a venit din postura de jucător liber de contract şi a semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane.

„Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp.

Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, a declarat Borja Valle, potrivit site-ului oficial al echipei giuleştene.

Reclamă

Ultima echipă a lui Borja Valle a fost FC Cartagena, echipă din liga secundă din Spania pentru care a evoluat în 41 de meciuri şi a înscris 6 goluri.

În cariera sa, Borja Valle a mai evoluat la Ponferradina, Celta Vigo 2, Ourense, Oviedo, Deportivo, Elche, Dinamo, Khorfakkan şi Alcorcon. Pe transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 500.000 de euro.

Rapid anunţă noi transferuri în acest mercato!

Președintele formației de sub Podul Grant, Daniel Niculae a vorbit despre planurile formației pe care o reprezintă, în această perioadă de mercato:

Reclamă 4 / 0/3

„Suporterii noștri vor să vadă luptători pe teren, iar el e un luptător. Luăm ce avem noi nevoie, iar Iulian Cristea e un jucător de mare valoare, un internațional român, care ne va ajuta mult.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători și cu echipe, vom vedea zilele acestea ce va fi. Lucrurile merg bine, cred că se putea și mai bine în sezonul trecut. Trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, pentru că standardele au fost ridicate și mai mult”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și