Închide meniul

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB: „Foarte bun. Şi eu îl luam”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 8:37

Reclamă
Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB: „Foarte bun. Şi eu îl luam

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB. „Roş-albaştrii” s-au înţeles cu Daniel Popa, care s-a despărţit de U Cluj pentru a merge la echipa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB, Daniel Popa va avea un salariu de 16.000 de euro lunar. El va câştiga cu 4.000 de euro pe lună mai mult decât la U Cluj.

Florin Prunea îl laudă pe Gigi Becali pentru ultimul transfer făcut de FCSB: „Foarte bun. Şi eu îl luam”

Vorbim de un atacant care anul ăsta a jucat și a dat goluri, care are o clauză de reziliere de 300 de mii de euro, este un preț foarte bun. Era foarte greu să iei un atacant de 300 de mii de euro care știe competitia. Vizavi de calitate-preț, este o afacere bună. Și eu îl luam”, a spus Florin Prunea la prosport.ro.

Înainte de partida cu Universitatea Craiova, finala barajului pentru preliminariile Conference League, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre transferul lui Daniel Popa.

Antrenorul de la U Cluj a spus că Popa este un jucător bun, dar i-a transmis un avertisment după mutarea la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Concret, Sabău este de părere că Daniel Popa trebuie să își asume că ar putea fi criticat de patron, sau că ar putea să nu prindă minute, având în vedere salariul pe care îl va încasa la FCSB.

„În momentul în care merg la FCSB, jucătorii știu la ce trebuie să se aștepte. Este posibil să nu joace, să fie criticat. Pentru acei bani, trebuie să își asume. Sper să se impună acolo, să joace bine, îi urez succes! Pentru vârsta lui, suma de 300.000 euro este una importantă.

A fost un mare câștig pentru noi, ne-a ajutat enorm. Cred că și noi, ca grup, l-am ajutat, colaborând și comunicând foarte bine. Am avut foarte multe discuții individuale cu el. M-a sunat ieri și mi-a spus că va fi alături de noi la barajul cu Universitatea Craiova”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Cel mai bun an, cu 11 goluri!” Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB! Cu ce jucător l-a comparat

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Daniel Popa după transferul la FCSB. Fostul internațional nu înțelege motivul pentru care Gigi Becali a decis să îl aducă pe jucătorul de 28 de ani în lotul lui Elias Charalambous.

Patronul de la FCSB a achitat suma de 300.000 de euro pentru transferul lui Daniel Popa. Acesta a avut un sezon bun în tricoul celor de la U Cluj, în care a reușit să marcheze de 11 ori.

Panduru este de părere că Daniel Popa nu este un jucător bun pentru campioana României. Fostul internațional a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu avea nevoie de un atacant care a marcat doar 11 goluri în cel mai bun sezon.

Totodată, Basarab Panduru l-a comparat pe noul atacant de la FCSB cu Andrei Dumiter, un jucător care nu a reușit să se impună la actuala campioană a României.

„Nu pot să-l compar cu nimeni. Poate l-aș compara cu Dumiter. Popa a avut cel mai bun an al lui, cu 11 goluri. Nu îl vedeam niciodată la FCSB. Doar așa o să joace Miculescu mereu, când îi aduci contracandidați din ăștia”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Daniel Popa a semnat un contract valabil pe 2 ani cu FCSB. Gigi Becali i-a oferit un salariu de 16.000 de euro pe lună atacantului. La U Cluj, salariul lui Popa era de 12.000 de euro pe lună.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:53

Wout Weghorst, gol la prima atingere de balon în Polonia – Olanda 1-2! A adus victoria batavilor în minutul 83

17:51

FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

17:50

Polonia – Olanda 1-2. Weghorst, gol la prima atingere de balon! Victorie uriaşă obţinută de olandezi. Lewandowski, lăsat pe bancă

17:48

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

17:37

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Motivul pentru care nu va reprezenta Marea Britanie

17:13

„Jucătorii plâng!” Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din interiorul FCSB-ului în presa din Africa de Sud!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și