Închide meniul

Florin Prunea l-a desfiinţat pe Andrei Nicolescu: „Are nişte frustrări. Să se şteargă la gură când vorbeşte despre Lupescu”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 10:39

Florin Prunea l-a desfiinţat pe Andrei Nicolescu: „Are nişte frustrări. Să se şteargă la gură când vorbeşte despre Lupescu

Florin Prunea l-a desfiinţat pe Andrei Nicolescu: "Are nişte frustrări. I-a zis bine Burcă". Discurs vehement al fostului portar

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu / Colaj Hepta Antena Sport

Florin Prunea l-a desfiinţat pe Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo. Campania de transferuri a „câinilor” din această iarnă a fost criticată de suporteri, care i-au dat şi un ultimatum lui Nicolescu, însă victoria de pe terenul lui Farul a mai calmat spiritele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, fostul portar al lui Dinamo, îl acuză pe Nicolescu pentru situaţia dificilă în care se află clubul, dar şi pentru faptul că îl contrazice pe Ionuţ Lupescu.

Florin Prunea l-a desfiinţat pe Andrei Nicolescu: „Are nişte frustrări. I-a zis bine Burcă”

Fostul portar este de părere că ar fi fost probleme şi mai mari la echipă fără antrenorul Kopic şi consideră că Nicolescu are frustrări legate de faptul că nu a avut o carieră de fotbalist de succes:

„Domnule Nicolescu, nu trebuie să tăcem din gură, când Dinamo pierde iar el este în concediu în Mexic. I-am mai spus să nu mai atace foștii jucători. El nu are cum să îi replice lui Ionuț Lupescu. El trebuie să se șteargă la gură când vorbește despre Lupescu. El cu Răducioiu sunt singurii jucători care au jucat numai la Dinamo. Lupescu este prezent la fiecare meci.

E clar că Nicolescu nu se pricepe. Nu are treabă cu acest fenomen. Dacă nu era Kopic, erau probleme mari. Nici el și nici Voicu nu au competențe fotbalistice.

Reclamă

I-a zis bine Burcă că vrea să fie salvator. Are niște frustrări Nicolescu, că a fost jucător și nu a reușit. Ar trebui să îl respecte mai mult peste Lupescu. E prea mult să te iei de Lupescu”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Mircea Lucescu a dezvăluit ce le-a spus dinamoviştilor la Săftica: „Au nevoie de prezența mea. Pot fi alături și de Rapid”

Mircea Lucescu a dezvăluit ce le-a spus dinamoviştilor la Săftica. Imaginile cu „Il Luce” în cantonamentul „câinilor” de la Săftica au făcut înconjurul mass-media.

Dinamo se află pe ultimul loc în Liga 1, dar tocmai a obţinut o victorie foarte importantă, cu 2-0, în deplasare la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Păi dacă le-a reușit cu Farul (n.r. râde), am zis să repetăm și cu Oțelul. Nu-mi convine ca Dinamo să retrogradeze pentru a doua oară în istorie. Când e greu se vede cine este alături de Dinamo.

Eu pot fi alături și de Rapid, dar Rapid o duce bine acum. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo. Nu ne mai permitem să mai pierdem un brand mare al României. Dinamo va renaște, are în spate o forță extraordinară, pe care o dau suporterii.

Au nevoie de prezența mea. I-am felicitat și i-am încurajat. Trebuie să aibă evoluții bune, pe măsura așteptărilor din partea suporterilor. Am vorbit cu antrenorul Zeljko Kopic.

L-am încurajat. Îi era greu după seria de patru înfrângeri. Ajut cu sfaturi, cu încurajări. Astfel de lucruri pot schimba foarte mult starea de spirit a unei echipe”, a declarat Mircea Lucescu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și