Închide meniul

Florin Prunea, laude pentru Ştefan Târnovanu după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Cel mai bun portar din România!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 10:24

Reclamă
Florin Prunea, laude pentru Ştefan Târnovanu după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Cel mai bun portar din România!

Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după U Cluj - FCSB 0-0

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă pentru Ştefan Târnovanu, după derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-2. Fostul internaţional consideră că portarul roş-albaştrilor este cel mai bun din ţară, la momentul actual, şi i-a transmis, totodată, şi un mesaj selecţionerului Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a avut mai multe intervenţii decisive în duelul din Bănie, dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Roş-albaştrii au câştigat partida şi datorită goalkeeper-ului, şi astfel s-au apropiat la trei puncte de liderul Farul.

Florin Prunea, laude pentru Ştefan Târnovanu după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Florin Prunea a fost impresionat de siguranţa arătată în poartă de Ştefan Târnovanu. Fostul portar susţine că goalkeeper-ul FCSB-ului merită să fie convocat la echipa naţională mare, după ce la precedenta acţiune a fost chemat de Emil Săndoi în lotul de U21.

De asemenea, Prunea consideră că în astfel de derby-uri, precum cel dintre Universitatea Craiova şi FCSB, intervenţiile portarului pot cântări enorm.

„Am spus dinaintea meciului că portarul va fi hotărâtor, când ai un portar precum Târnovanu. Mă gândeam de ce nu a fost convocat la echipa națională la ultimul joc… cred că a fost o înțelegere între Edi (Iordănescu) și Emil (Săndoi), să-l lase la naționala U21.

Reclamă

Este clar că Târnovanu este cel mai bun portar din România în momentul de față. Cel mai bun portar român, cred eu! Uitați-vă la Târnovanu, este ca un arc! Cât de încărcat, cât de motivat este”, a declarat Florin Prunea, pentru digisport.ro.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova. FCSB a învins cu 2-1 Universitatea Craiova, în deplasare.

Târnovanu a avut o evoluţie foarte bună. La sfârşitul meciului a vorbit şi despre penalty-ul ratat de Andrei Ivan.

Reclamă 4 / 0/3

„O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta. „O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni. Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și