Închide meniul

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic: „Are un merit la retrogradarea lui Dinamo”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 18:55

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic: Are un merit la retrogradarea lui Dinamo”

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic

Colaj Florin Prunea și Mircea Rednic / Hepta - Profimedia

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre tehnicianul celor de la UTA, care se va duela cu Dinamo în ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea și Rednic s-au judecat în urmă cu ceva timp după ce, în anul 2019, fostul portar l-a acuzat pe „Puriu” de instigare la violență. Actualul antrenor de la UTA l-a dat în judecată atunci pe Prunea, dar cel din urmă a avut câștig de cauză.

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic

Fostul mare portar al echipei naționale nu a îngropat securea războiului și a ținut să îi transmită un mesaj lui Mircea Rednic. Florin Prunea a auzit declarațiile „Puriului”, care a recunoscut că s-a simțit „trădat” atunci când a fost dat afară de la Dinamo, în urmă cu 2 sezoane.

Prunea a dezvăluit că, în opinia sa, Mircea Rednic a contribuit la retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare în Liga a 2-a și că acesta nu ar trebui să fie supărat, pentru că a fost înlăturat din cadrul clubului.

„L-am văzut, a dat declarații că e supărat, dar nu trebuie să fie supărat, pentru că și el are un mare ’merit’ la retrogradarea lui Dinamo, a fost antrenorul echipei un tur de campionat, dacă îmi aduc bine aminte.

Reclamă

Toți cei care au trecut pe acolo, conducători, antrenori, sunt la fel de vinovați. Că unul are 50 la sută, că unul are 40 la sută, toți au retrogradat Dinamo.

Acum vine dintr-o altă postură, își joacă șansa de a fi în play-off, dar întâlnesc o echipă care în fața suporterilor este greu de învins.

Dinamo acum își dă seama de punctele pierdute la Iași, cu ocaziile pe care le-au avut, a fost pentru prima dată când trebuia să facă pasul afară de acolo de jos”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic o va întâlni pe Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat. Duelul dintre „câini” și UTA va avea loc vineri, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Mircea Rednic, mesaj războinic înaintea meciului cu Dinamo

Mircea Rednic a declarat că nu are ambiţii personale, înaintea confruntării cu fosta sa echipă. Acesta a dezvăluit că a fost deranjat de faptul că ultima sa plecare de pe banca trupei din Ştefan cel Mare s-a produs şi cu acordul fanilor din PCH.

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar».

Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu au înscris la toate ocaziile pe care le-au avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și