Închide meniul

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii” au fost umiliţi de Hermannstadt: „Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 12:06

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii au fost umiliţi de Hermannstadt: „Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru?

Florin Prunea s-a enervat după ce "câinii" au fost umiliţi de Hermannstadt

Florin Prunea / Profimedia Images

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii” au fost umiliţi de Hermannstadt. Fostul portar al lui Dinamo şi al Generaţiei de Aur a criticat transferurile făcute de „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea a remarcat faptul că Dennis Politic şi Cristi Costin sunt şi ei într-o scădere de formă.

Florin Prunea s-a enervat după ce „câinii” au fost umiliţi de Hermannstadt

Când faci asemenea greșeli la acest nivel, e normal să iei patru. Într-adevăr, au și dat peste o echipă care, din punctul meu de vedere, e cea mai omogenă din Liga 1 (n.r. – Hermannstadt).

Nu știu cine se ocupă de transferuri la Dinamo. Ce facem? Venim la Dinamo și luăm patru? Ești la Dinamo, au fost 5.000 de oameni în tribune, acolo, măcar pentru ei joacă!

Dintre jucătorii aduși, în afară de Golubovic, nimeni nu a confirmat. Politic s-a mai tăiat, Costin e într-o scădere fantastică”, a declarat Florin Prunea pentru digisport.ro.

Reclamă

Conducerea lui Dinamo anunță schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă

Conducerea lui Dinamo a anunțat schimbări după umilința cu FC Hermannstadt. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a vorbit despre viitorul clubului, care a fost învins categoric de sibienii lui Marius Măldărășanu.

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0. După meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, elevii lui Ovidiu Burcă rămân pe penultimul loc în clasamentul intern.

Administratorul special al celor de la Dinamo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce echipa din Ștefan cel Mare a suferit o înfrângere drastică în deplasarea de la Sibiu.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist”

Andrei Nicolescu și-a cerut scuze în fața suporterilor echipei și a anunțat schimbări în echipa „alb-roșie”. De asemenea, oficialul a vorbit și despre situația lui Ovidiu Burcă:

„Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci doua săptămâni cu speranța că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, a fost mesajul transmis de Andrei Nicolescu, pe contul personal de Facebook.

Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a mai reușit să câștige niciun meci, în Liga 1, din luna august. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau în fața celor de la FC Voluntari cu scorul de 3-2.

Ovidiu Burcă, dărâmat după FC Hermannstadt – Dinamo 4-0

„Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.

Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.

Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut.

Reclamă

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.

Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și