Închide meniul

Florin Prunea s-a revoltat când a văzut cum a fost numit noul antrenor al lui Dinamo: „Lipsă de respect, circ”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 23:19

Reclamă
Florin Prunea s-a revoltat când a văzut cum a fost numit noul antrenor al lui Dinamo: „Lipsă de respect, circ

Florin Prunea s-a revoltat când a văzut cum a fost numit noul antrenor al lui Dinamo

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea s-a revoltat când a văzut cum a fost numit noul antrenor al lui Dinamo. Fostul portar al Generaţiei de Aur, care a apărat şi la Dinamo, e extrem de nemulţumit de procedura de numire a noului tehnician al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe nume de tehnicieni români au fost vehiculate pentru postul de antrenor al „câinilor”. Printre acestea, Florin Bratu, Liviu Ciobotariu, Florin Maxim sau Ionuţ Badea.

Florin Prunea s-a revoltat când a văzut cum a fost numit noul antrenor al lui Dinamo: „Lipsă de respect, circ”

Este o lipsă de respect, sunt doi foști jucători ai lui Dinamo, merită mai mult respect. Nu faci așa ceva! Noi acum ne mai întrebăm de situația antrenorului român, degeaba ne întrebăm. Cei care au personalitate stau acasă, nu intră în circul ăsta. Așa ceva…”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Pentru ce i-ai chemat? Au stat de vorbă cu ei așa?”, a transmis şi Ilie Dumitrescu.

OFICIAL | Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul făcut de „câini”

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Croatul de 46 de ani a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia după înfrângerea din derby-ul cu FCSB.

Reclamă

Zeljko Kopic, fostul antrenor de la Dinamo Zagreb, va susţine sâmbătă, de la ora 10:00, o conferinţă de presă.

„OFICIAL. Bun venit, Željko Kopić!

Clubul Dinamo 1948 București a ajuns la un acord cu Željko Kopić pentru preluarea postului de antrenor principal al echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Željko a fost la prima aventură la un club mare și a rămas cel mai longeviv antrenor al formației Slaven Belupo în istoria de 110 ani a clubului și a ajuns în finala Cupei Croației în sezonul 2015-2016, una dintre cele mai mari performanțe din istoria clubului. Apoi a continuat la Hajduk Split în sezonul 2017-2018, pe care a dus-o, la rându-i, în finala Cupei. În 2018 a preluat Pafos FC, în prima ligă din Cipru, unde a fost foarte apreciat, câștigând un premiu de ‘’Coach of the Month’’ și a reușit victorii mari împotriva unor cluburi mari, precum Apoel, Omonia sau AEK.

„A lăsat amprenta asupra multor cluburi”

La întoarcerea în Croația, a devenit director de Academie la Dinamo Zagreb, una dintre cele mai productive școli de fotbal din întreaga lume. În decembrie 2021, a fost ales la cârma clubului Dinamo Zagreb, unde a obținut 7 victorii consecutive în HNL Croația și a obținut remarcabila victorie împotriva celor de la West Ham, prima a unui club croat împotriva unui club englez pe terenul britnicilor din istorie. De asemenea, a învins Sevilla în fazele eliminatorii Europa League. La finalul acelui sezon, Dinamo Zagreb a câștigat campionatul Croației.

La Botev Plovdiv a petrecut doar câteva luni, luând echipa de pe ultimul loc și a redresat corabia, părăsind clubul de pe locul 10, cu o eficiență foarte bună în scurta perioadă de timp petrecută acolo.

Fiind fost director de Academie, Željko a lăsat amprenta asupra multor cluburi prin identificarea talentului tânăr, care în viziunea sa trebuie promovat la echipa mare, fiind și un metodist foarte dezvoltat.

Conferința de presă pentru prezentarea noului nostru antrenor este LIVE pe canalele noastre de Youtube și Facebook MÂINE de la ora 10:00!

Îi urăm mult succes și un călduros BINE AI VENIT, Željko Kopić!”, a anunţat Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Ilie Dumitrescu, reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor: „Au stat faţă în faţă cu HR-ul”

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie ironică, după ce Dinamo a bătut palma cu noul antrenor. Croatul Zeljko Kopic are şanse foarte mari să preia banca formaţiei din Ştefan cel Mare, după ce pe lista de posibili antrenori s-au vehiculat mai multe nume.

Reclamă

După demisia lui Ovidiu Burcă, numele lui Liviu Ciobotariu, Florin Bratu, Ionuţ Chirilă sau Florin Maxim au apărut în presă.

Ultimul nume apărut a fost cel al lui Zeljko Kopic, care a şi fost numit, iar acest lucru l-a amuzat pe Ilie Dumitrescu. Fostul mare jucător al României a ironizat modul în care „câinii” şi-au căutat un nou antrenor în ultimele zile.

„Bine că s-a rezolvat și problema asta. A fost un maraton, așa. Zici că au fost trei, patru, cinci antrenori care au stat față în față cu HR-ul, cu cei de la resurse umane, au fost la interviuri. Au dat testul.

La concurs față în față. Așa a părut chestia asta. Îl iei pe ăla, îl pe ăla, îi mai chemi și pe ăștia de aici. Florin Bratu nu i-a convins pe băieții ăștia. A picat la interviu și l-au luat pe băiatul ăsta din Croația”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo

Iată ce salariu va avea Zeljko Kopic la Dinamo. Antrenorul croat va câştiga mai mult ca Ovidiu Burcă, precedentul tehnician al „câinilor”.

Potrivit gsp.ro, Zeljko Kopic şi conducerea lui Dinamo s-au înţeles în privinţa unui salariu lunar de 8.000 de euro. Totodată, în cazul în care croatul va reuşi să salveze Dinamo de la retrogradare, ar urma o renegociere a salariului în vară.

Steliano Filip, care a colaborat cu Zeljko Kopic la Hajduk Split, a lăudat decizia conducerii lui Dinamo de a-l aduce ca principal pe antrenorul croat.

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și