Închide meniul

Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0: „Este o rușine! E 11 metri clar!”

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 10:10

Reclamă
Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0: Este o rușine! E 11 metri clar!”

Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB - FC Voluntari 0-0

Florin Răducioiu, în perioada în care lucra pentru Atletico Madrid / Profimedia Images

Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0. Fostul internațional este de părere că vicecampioana României a fost privată de o lovitură de la 11 metri, în cadrul partidei care s-a jucat pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut un pas greșit în lupta pentru titlu, după ce s-a încurcat în partida contra celor de la FC Voluntari. Totuși, soarta partidei putea fi alta dacă centralul partidei ar fi dictat o lovitură de la 11 metri în urma unui presupus henț din carul ilfovenilor, eveniment întâmplat în minutul 87 al duelului.

Florin Răducioiu a criticat dur arbitrajul din FCSB – FC Voluntari 0-0. Fostul internațional a sărit în apărarea vicecampioanei

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că în minutul 87 al duelului, balonul l-a lovit în mână pe Cristian Paz, iar, arbitrul partidei ar fi trebuit să dicteze lovitură de la 11 metri. Totodată, Florin Răducioiu a criticat și arbitrajul video pentru faptul că oamenii din camera VAR nu au intervenit la faza respectivă.

„Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 

E 11 metri clar, este o ruşine”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Reclamă

După rezultatul de egalitate înregistrat în meciul cu FC Voluntari, FCSB rămâne lider în clasamentul ligii 1, cu 30 de puncte după cele 13 meciuri jucate. CFR Cluj ar putea profita de rezultatul înregistrat de vicecampioană și s-ar putea apropia la un punct de prima poziție a clasamentului. Elevii lui Andrea Mandorlini nu și-au jucat încă partida din această etapă a campionatului intern. Ardelenii se vor duela cu FC Botoșani, luni, de la ora 21:00.

Florin Răducioiu, reacție dură după debutul lui Dorin Rotariu la FCSB

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că Dorin Rotariu mai are multe de arătat pentru a fi considerat un transfer reușit pentru FCSB. În momentul de față, Florin Răducioiu crede că fostul dinamovist a fost adus doar din dorința lui Gigi Becali, nu pe baza calităților sale.

„Da, noua achiziţie. Evident că ochii noştri trebuie…este noua achiziţie acest Rotariu, care a fost lăudat de mulţi experţi în această săptămână, de mine nu! De la Ilie Dumitrescu am văzut foarte multe cuvinte de laudă, dar da! Să îl vedem în acea poziţie.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă încântă pentru că este după mine într-un moment dificil, într-un moment de răscruce în acest moment. L-a vrut proprietarul Gigi Becali, crede foarte mult în el. Vreau să cred că va fi o achiziţie foarte importantă, că va fi un pariu important să îl câştige, dar vreau să îl văd pe teren.

Vreau să îl văd pe teren împotriva unei echipe foarte complicate în această seară (n.r.- duminică). Nu va fi foarte simplu cu Voluntari. În rest, este echipa cu care suntem obişnuiţi, o vedem. Dar Rotariu este, într-adevăr, o surpriză. Să vedem cum va evolua, să vedem care este motivaţia lui? Cum va juca el? Pentru că este foarte important!”, a spus fostul internațional, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și