Închide meniul

Florin Răducioiu, „cucerit” de trei jucători de la FCSB: „Îmi pare rău de ei, puteau să dea eurogoluri!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 octombrie 2022, 13:25

Florin Răducioiu, „cucerit de trei jucători de la FCSB: „Îmi pare rău de ei, puteau să dea eurogoluri!

Florin Răducioiu, cucerit de 3 jucători de la FCSB

Florin Răducioiu, discurs dur după FCSB - Hermannstadt 2-2 | Hepta

Florin Răducioiu, „cucerit” de trei jucători de la FCSB. Răducioiu e de părere că Omrani pare să fie din nou în formă maximă. Mai mult, fostul internaţional român a spus că Andrei Cordea şi Darius Olaru au făcut un joc foarte bun cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga 1 pe terenul celor de la Petrolul, scor 2-0.

Florin Răducioiu, „cucerit” de trei jucători de la FCSB

Mi-au plăcut mulţi jucători. Mi-a plăcut, într-adevăr, Omrani, după o perioadă lungă de inactivitate, iată că începe să joace bine, e eficient, e un jucător care a venit să o ajute pe FCSB.

Mi-a plăcut de Cordea, mi-a plăcut de Olaru, îmi pare rău de ei, puteau să dea două eurogoluri. Mai puţin Compagno, oarecum în umbră, nu prea l-am văzut, dar mi-a plăcut în general toată echipa.

În prima repriză a fost o singură echipă de teren. Cine ştie, poate fi începutul unei serii de victorii pe care trebuie să le înşire pentru a o vedea pe FCSB printre primele din clasament”,a  spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali

Familia lui Octavian Popescu rupe tăcerea, după ce „perla” FCSB a fost criticată dur de Gigi Becali. Unchiul fotbalistului a dezvăluit cum se simte jucătorul de 19 ani.

„L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci. Pentru mine este un lucru extraordinar. Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului.

Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a declarat Octavian Popescu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu: „E o problemă când e în teren!”

Gigi Becali îl critică dur pe Octavian Popescu după debutul extrem de slab de sezon la FCSB. Jucătorul de 19 ani cotat la 4 milioane de euro nu a marcat niciun gol în primele 20 de meciuri ale sezonului, trecându-şi în cont doar două assist-uri.

Dacă în stagiunea trecută rezolva meciuri atunci când roş-albaştrii erau sub presiune, în această campanie lucrurile stau altfel şi finanţatorul vicecampioanei se gândeşte că Tavi ar avea probleme în viaţa personală.

„Tavi Popescu a făcut față presiunii la 17 ani și nu face la 19? Nu știu nimic, dar când un jucător are o asemenea decădere înseamnă că e ceva în viața personală. Habar nu am, nu știu.

Dar ceva nu e în regulă. Anul trecut, când aveam mari probleme, un singur jucător rezolva tot, Tavi Popescu. Acum, e o problemă când e în teren și trebuie să o rezolve. Să se gândească!”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și