Închide meniul

Florin Răducioiu îl susţine pe Dan Petrescu în „războiul” cu Neluţu Varga: „Este o ruptură şi ca atare şi cred că va pleca, dar are dreptate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 12:16

Florin Răducioiu îl susţine pe Dan Petrescu în „războiul cu Neluţu Varga: „Este o ruptură şi ca atare şi cred că va pleca, dar are dreptate!

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu îl susţine pe Dan Petrescu în „războiul” cu Neluţu Varga. Patronul de la CFR Cluj a lansat atacuri în rafală la adresa antrenorului, pe care îl vrea plecat de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În conflictul cu Neluţu Varga, Dan Petrescu are un aliat. Florin Răducioiu este de partea colegului său din „Generaţia de Aur”.

Florin Răducioiu îl susţine pe Dan Petrescu în „războiul” cu Neluţu Varga

Sunt nişte declaraţii care îl caracterizează pe Dan, are dreptate în ce spune, are rezultate! Nu înteleg de ce a fost contestat, de ce într-adevăr clubul, patronul nu l-au apărat?

Trebuie să îl aperi, să încerci să îl protejezi. Clar este o ruptură şi ca atare şi cred că va pleca. Simte că nu îi sunt aproape de el, are dreptate el. Nu este în Europa League, cred că ăla a fost un motiv important. Dar până la urmă i-a calificat în Conference League. Sunt de partea lui Petrescu, faptele vorbesc”, a declarat Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj nu coincide cu clauza de reziliere a contractului antrenorului cu campioana României. Planul patronului Neluțu Varga este să o reducă măcar la jumătate.

Reclamă

Astfel, chiar dacă a anunțat că nu este dispus să renunțe la niciun ban din clauza de 400.000 de euro, Petrescu va negocia cu Varga termenii despărțirii în următoarea perioadă. Conform fanatik.ro, acesta va încerca să îl convingă pe ”Bursuc” să plece fără compensații.

Astfel, cel mai probabil, în urma negocierilor, cei doi se vor întâlni la jumătate, iar Varga îi va achita lui Petrescu 200.000 de euro pentru a pleca din nou de la CFR.

Asta și pentru că nu se știe niciodată cât de repede va apela din nou la fostul internațional, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, după despărțirea de alți antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra

Neluţu Varga i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj ar fi bătut palma cu Cosmin Contra. Singura problemă mai este convingerea lui Petrescu să plece pentru cei 200.000 de euro menționați mai sus.

Finanţatorul campioanei a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu şi a părut a-l forţa să plece. Neluţu Varga l-a criticat în termeni duri chiar înainte de FC Argeş – CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 11-a a Ligii 1.

„Echipa joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Mă așteptam ca în Conference League să facă niște puncte până acum. Să vină să-mi explice situația reală, care este problema echipei de nu joacă la nivelul așteptărilor. Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!

Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț. Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât. La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și