Închide meniul

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2: „Indiscutabil e cartonaş roşu! Trebuie să vă faceţi treaba!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2022, 8:53

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după U” Cluj – CFR Cluj 1-2: „Indiscutabil e cartonaş roşu! Trebuie să vă faceţi treaba!

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2. Arbitrul a fost pus la zid şi de jucătorii gazdelor, care au contestat vehement arbitrajul „centralului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu nu are dubii şi crede că Yeboah merita cartonaş roşu la intervenţia dură asupra lui Fulop, din minutul 70. Jucătorul lui CFR Cluj a primit doar „galben”, chiar dacă a fost un atac cu talpa, iar piciorul adversarului său a fost umplut de sânge.

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2

”Pe bună dreptate, aici e cartonaş roşu! Fără discuţii! Arbitrul e aproape, dar nu dă cartonaş roşu, doar galben. Nu ştiu de ce nu s-a dat roşu cu VAR. Trebuie să vă faceţi treaba, domnilor arbitri!

Dovadă mai clară decât asta, nu se poate! Indiscutabil e cartonaş roşu! Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat mai departe, dar CFR ar fi suferit mult mai mult”, a răbufnit Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj – CFR Cluj 1-2

A apărut şi verdictul specialistului după fazele controversate din derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa 15-a a Ligii 1. Constantin Zotta a analizat deciziile luate de brigada condusă de Radu Petrescu şi le-a dat dreptate gazdelor.

Reclamă

Fostul arbitru l-a atacat pe Radu Petrescu. Anunţă că nici nu era nevoie de intervenţia sistemului VAR pentru a-l elimina pe Yeboah.

„Aici este o decizie foarte simplă, jucătorul sare cu ambele picioare direct pe piciorul adversarului. Arbitrul e la o distanţă de trei metri şi nu ia decizia corectă.

Era foarte simplu, e cartonaş roşu. El a văzut faza, nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Dacă nu vezi, du-te acasă, n-ai ce să cauţi tu la un asemenea meci„, a declarat Constantin Zotta pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Zotta a analizat şi faza celui de-al doilea penalty primit de CFR Cluj. Consideră că decizia „centralului” nu a fost una corectă.

„Este un duel pentru minge între Bălan și Kolinger. Întrebarea se pune: Bălan îl lovește pe Kolinger astfel încât să-i provoace căderea? Ăsta este motivul pentru care Radu Petrescu dă penalty.

Aici se vede că piciorul lui Bălan este puțin înainte. Chiar dacă se atinge puțin, această atingere nu provoacă căderea, nu este un fault. Un singur lucru putem să spunem, faptul că arbitrul este foarte bine plasat.

În general, penalty se acordă atunci când ești 100%, iar când greșești ai VAR-ul. Eu, din ce văd aici, nu pot să spun că e penalty. În niciun moment nu pot să spun că e penalty. Din ce văd aici, nu e penalty„, a mai spus fostul arbitru.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și