Închide meniul

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Dacă nu vezi, du-te acasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 8:37

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj – CFR Cluj 1-2: „Dacă nu vezi, du-te acasă!

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj - CFR Cluj 1-2

Faze controversate în U Cluj - CFR Cluj 1-2 / Captură Orange Sport

  • U Cluj – CFR Cluj 1-2
  • Radu Petrescu, arătat cu degetul de Constantin Zotta

A apărut şi verdictul specialistului după fazele controversate din derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa 15-a a Ligii 1. Constantin Zotta a analizat deciziile luate de brigada condusă de Radu Petrescu şi le-a dat dreptate gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zotta este convins că Yeboah merita cartonaş roşu la intervenţia dură asupra lui Fulop, din minutul 70. Atacantul ghanez a primit doar „galben”, chiar dacă a fost un atac cu talpa, iar piciorul adversarului său a fost umplut de sânge.

Verdictul specialistului după fazele controversate din U Cluj – CFR Cluj 1-2

Fostul arbitru l-a atacat pe Radu Petrescu. Anunţă că nici nu era nevoie de intervenţia sistemului VAR pentru a-l elimina pe Yeboah.

Reclamă

Aici este o decizie foarte simplă, jucătorul sare cu ambele picioare direct pe piciorul adversarului. Arbitrul e la o distanţă de trei metri şi nu ia decizia corectă. Era foarte simplu, e cartonaş roşu. El a văzut faza, nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Dacă nu vezi, du-te acasă, n-ai ce să cauţi tu la un asemenea meci„, a declarat Constantin Zotta pentru orangesport.ro.

Zotta a analizat şi faza celui de-al doilea penalty primit de CFR Cluj. Consideră că decizia „centralului” nu a fost una corectă.

Reclamă

Este un duel pentru minge între Bălan și Kolinger. Întrebarea se pune: Bălan îl lovește pe Kolinger astfel încât să-i provoace căderea? Ăsta este motivul pentru care Radu Petrescu dă penalty.

Aici se vede că piciorul lui Bălan este puțin înainte. Chiar dacă se atinge puțin, această atingere nu provoacă căderea, nu este un fault. Un singur lucru putem să spunem, faptul că arbitrul este foarte bine plasat.

În general, penalty se acordă atunci când ești 100%, iar când greșești ai VAR-ul. Eu, din ce văd aici, nu pot să spun că e penalty. În niciun moment nu pot să spun că e penalty. Din ce văd aici, nu e penalty„, a mai spus fostul arbitru.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de la U Cluj constetă arbitrajul, după înfrângerea cu CFR Cluj

Lorand Fulop l-a taxat pe arbitrul Radu Petrescu, pentru prestaţia din partida U Cluj – CFR Cluj. Atacantul trupei lui Eugen Neagoe susţine că echipa sa a fost dezavantajată de central, care nu a consultat VAR-ul în momentele cheie ale partidei.

Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. Dacă îi zici ceva, te ia cu «Mă». Avem VAR pentru fazele astea. Așa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaș roșu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate așa ceva! I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”, a declarat Lorand Fulop.

De cealaltă parte, Adrian Bălan s-a declarat nemulţumit de faptul că arbitrul nu a mai consultat arbitrajul video, la unele momente dificile din meci.

VAR-ul merge şi nu merge. De ce mai avem VAR dacă nu se intervine la anumite decizii, care nu mi se par în regulă. La faza penalty-ului, eu am atins mingea, el a început să urle de durere.

A fost un meci echilibrat, într-un derby diferenţele nu prea se văd, şi eu cred că diferenţele faţă de CFR astăzi nu s-au văzut”, a declarat Adrian Bălan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj