Închide meniul

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Nu poţi să faci asta”

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 22:57

Reclamă
Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Nu poţi să faci asta

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul - CFR Cluj 1-1: "Nu poţi să faci asta"

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1. Ultimele două campioane din Liga 1 au încheiat la egalitate partida de la Ovidiu din etapa cu numărul 29 din Liga 1. Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, rezultatul nu le ajută pe cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este la 11 puncte de liderul FCSB, care îşi poate mări avantajul după meciul cu Petrolul Ploieşti, în timp ce Farul a ratat şansa de a-şi asigura de acum prezenţa în play-off.

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Jocul nu are o direcţie”

Florin Răducioiu nu este impresionat de jocul lui CFR Cluj sub comanda lui Adrian Mutu. Adus în locul lui Andrea Mandorlini, Mutu nu a reuşit să schimbe în bine jocul formaţiei din Gruia, crede Răducioiu. Componentul „Generaţiei de Aur” i-a şi atras atenţia „briliantului” că nu poate să invoce deplasările, atunci când rezultatele nu sunt pe placul său:

„Cifrele nu mint. Sunt aceleași puncte (n.r. 11 puncte). A fost alegerea clubului de a-l schimba pe Mandorlini, însă nu s-a schimbat nimic în bine, ba poate fi mai rău dacă se impune mâine FCSB.

Văd că Mutu dă vina pe deplasări, dar nu poți să faci asta, pentru că ăsta e fotbalul, se întâmplă și asta.

Reclamă
Reclamă 4

Nu mi-a plăcut deloc meciul, mă așteptam la mai mult de la cele două echipe. În plus, Clujul nu-mi place, l-au schimbat pe Mandorlini, dar jocul echipei nu are o direcție, nu poți să spui că s-a schimbat…”, a declarat Florin Răducioiu, la primasport.ro.

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc în penultima etapă a sezonului regulat. Un nou pas greşit făcut de ardeleni în lupta pentru titlu.

Farul a deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a fost servit perfect de Louis Munteanu. Ajeti i-a tricat bucuria „Regelui” Hagi cu un euro-gol. Au fost nervi pe banca campioanei en-titre.

Reclamă

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și