Închide meniul

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Nu poţi să faci asta”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 22:57

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Nu poţi să faci asta

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul - CFR Cluj 1-1: "Nu poţi să faci asta"

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1. Ultimele două campioane din Liga 1 au încheiat la egalitate partida de la Ovidiu din etapa cu numărul 29 din Liga 1. Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, rezultatul nu le ajută pe cele două echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este la 11 puncte de liderul FCSB, care îşi poate mări avantajul după meciul cu Petrolul Ploieşti, în timp ce Farul a ratat şansa de a-şi asigura de acum prezenţa în play-off.

Florin Răducioiu l-a pus la zid pe Adrian Mutu, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Jocul nu are o direcţie”

Florin Răducioiu nu este impresionat de jocul lui CFR Cluj sub comanda lui Adrian Mutu. Adus în locul lui Andrea Mandorlini, Mutu nu a reuşit să schimbe în bine jocul formaţiei din Gruia, crede Răducioiu. Componentul „Generaţiei de Aur” i-a şi atras atenţia „briliantului” că nu poate să invoce deplasările, atunci când rezultatele nu sunt pe placul său:

„Cifrele nu mint. Sunt aceleași puncte (n.r. 11 puncte). A fost alegerea clubului de a-l schimba pe Mandorlini, însă nu s-a schimbat nimic în bine, ba poate fi mai rău dacă se impune mâine FCSB.

Văd că Mutu dă vina pe deplasări, dar nu poți să faci asta, pentru că ăsta e fotbalul, se întâmplă și asta.

Reclamă

Nu mi-a plăcut deloc meciul, mă așteptam la mai mult de la cele două echipe. În plus, Clujul nu-mi place, l-au schimbat pe Mandorlini, dar jocul echipei nu are o direcție, nu poți să spui că s-a schimbat…”, a declarat Florin Răducioiu, la primasport.ro.

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc în penultima etapă a sezonului regulat. Un nou pas greşit făcut de ardeleni în lupta pentru titlu.

Farul a deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a fost servit perfect de Louis Munteanu. Ajeti i-a tricat bucuria „Regelui” Hagi cu un euro-gol. Au fost nervi pe banca campioanei en-titre.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și